Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Battle Begins... Goku Where Are You?

Yajirobe komt aan op de plek waar de Saiyans zijn geland. Hij ziet de krater en loopt erheen. Hij wordt opgemerkt door een aantal onderzoekers en journalisten. Het hoofd van de politie beveelt hem weg te gaan, maar Yajirobe doet dat niet. Hij zegt dat dit het werk is van aliens. Ze lachen hem uit, maar er is 1 iemand die hem wel een beetje gelooft. Dan vertelt hij het hele verhaal en wijst de capsules aan. De journalisten willen hem goed betalen voor het hele verhaal, maar het enige wat hij wil is eten. Dan vertelt hij een groep onder zijn hoede heeft die nu de Aarde aan het redden is.

Piccolo voelt een ander powerlevel dichterbij komen. Hij snapt er niets van, maar het blijkt Krillin te zijn. Piccolo had niet verwacht dat Krillin zo sterk zou zijn, daarom wist hij niet wie het was. Nadat ze even hebben gepraat zegt Piccolo dat de Saiyans bij hen zijn aangekomen. Piccolo zegt dat als ze gewoon weg zullen gaan, ze hen niet zullen aanvallen. Vegeta herkent zijn stem en zegt dat hij van Namek afkomstig is, een planeet ver van de Aarde. Piccolo had hier nog nooit van gehoord, maar hij weet dat hij gelijk heeft. Daarna vraagt Vegeta waar de dragonballs zijn. Dat weten ze niet, omdat er net een wens gedaan is en dan liggen de dragonballs weer verspreid over de aardbol. Maar zo snel geven de Saiyans niet op. Dan vertelt Piccolo dat hij dan wel een Namek mag zijn, maar hij is opgegroeid hier op Aarde. Dit is dus zijn thuis, en niemand kan hem thuis commanderen. Terwijl dit gaande is heeft Kami ook alles gehoord. Hij snapt nu waarom hij van die speciale krachten heeft.

Nappa meet de powerlevels van Gohan, Krillin een Piccolo. Gohan heeft een powerlevel van 1000, Krillin van 1100 en Piccolo van 1400. Vegeta denkt dan dat het beter is de scouters af te doen. Hij weet namelijk dat ze hun powerlevel kunnen vergroten en dat ze dus aan een scouter niets zullen hebben. Vegeta vertelt dan over Raditz. Raditz was een zwakkeling volgens Vegeta en Nappa. Piccolo vindt dit niet zulk goed nieuws, omdat ze nogal grote moeite hadden om Raditz te verslaan. Vegeta vraagt dan of Nappa nog wat Saibaman over heeft. Nappa haalt 6 zaadjes tevoorschijn. Hij graaft ze in en doet er dan wat groen spul over heen. Na een paar seconden scheurt de grond open en komen er 6 kleine groene wezentjes uit. Krillin, Piccolo en Gohan worden omsingeld. Dan komen ineens Tien en Chao-Su aangevlogen. En voordat ze het weten staat Yamcha ook naast hen. Vegeta denkt dat het een goed idee is om een 1-op-1-gevecht te houden. Dat lijkt iedereen wel goed te vinden. Tien zegt dat hij goed is opgewarmd en dat hij wel als eerste wil.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.