Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Time's Up!

Nappa vernietigt nog een paar huizen in de stad waar hij boven vliegt, want hij heeft nog 10 minuten. Dan is de tijd dat Goku had om terug te komen om. Vegeta denkt dat Goku te bang is om te komen. Nappa doet zijn kleren bijna allemaal uit en voelt zich nu een stuk comfortabeler. Piccolo heeft een plannetje: Krillin moet Nappa aanvallen, maar niet geraakt worden. Nappa is dan afgeleid en dan pakt Piccolo de staart van Nappa. Gohan zal Nappa dan moeten aanvallen. Het plannetje wordt uitgevoerd. Krillin rent op Nappa af en net voordat hij hem zou raken vliegt hij weg, hoog te lucht in. Nappa kijkt verbaasd en voor hij het weet heeft Piccolo zijn staart vast. Nappa voelt dit, maar slaat Piccolo dan hard neer. Krillin begrijpt er niets van. Vegeta vertelt dan dat hij en Nappa geŽvolueerd zijn en dat ze van dat minpuntje af zijn. Nappa slaat Gohan dan weg. Net voordat hij Gohan weer aan wil vallen grijpt Krillin in en schopt Nappa in het rond. Dan maakt hij een Destructo Disc en gooit die naar Nappa. Nappa wil die vangen, maar Vegeta zegt net op tijd dat hij dat ding niet aan moet raken. Nappa ontwijkt de Disc, maar zijn gezicht is wel een beetje geraakt. Nappa wordt hierdoor zo boos dat hij Krillin de lucht in schiet. Net voordat hij hem nog een keer wil raken schiet Piccolo van achter tegen zijn rug aan.

Terwijl dit allemaal plaats vindt, is Goku aangekomen bij King Yemma. Hij wordt direct door Kami opgehaald en weggestuurd. Goku vraagt een Senzu-Beans aan Korrin. Die krijgt ie ook, 2 stuks. Hij eet er 1 op en roept dan Nimbus. Met volle vaart gaat hij richting het slagveld.

Piccolo zegt dat hij een enorm powerlevel voelt aankomen. Gohan voelt het ook en zegt dat hij zijn vader is. Nappa vraagt aan Vegeta of ze wel of niet liegen. Vegeta pakt zijn scouter en kijkt eens. Hij ziet inderdaad iemand, iemand met een powerlevel van 5000! Nappa gelooft zijn oren niet en zegt dat dat Goku niet kan zijn. Vegeta wil het risico niet lopen en beveelt Nappa Gohan, Piccolo en Krillin af te maken, anders zou ze nog wel eens kunnen verliezen. Nappa vraagt dan wat ze met de dragonballs doen. Vegeta zegt dat ze wel naar de planeet Namek gaan, omdat alle Nameks speciale krachten bezitten. Piccolo is niet de enige. Nappa vindt het goed en gaat Gohan aanvallen, maar Piccolo zit recht achter hem.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.