Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Journey to Namek

Bulma en Mr. Popo zitten in het ruimteschip. Het gaat ongelooflijk hard. Bulma roept wat woorden en daardoor worden allerlei apparaten geactiveerd omdat die worden wat anders betekenen in het Namekians. Wanneer het schip ophoudt met schudden kijkt Bulma uit het raam en ze zien Jupiter al!

In het ziekenhuis wordt alles verteld. Gohan en Krillin willen mee met Bulma naar Namek, omdat Mr. Popo op Aarde moet blijven. Chi-Chi vindt het niet leuk dat Gohan meegaat, maar Gohan beslist dat nu zelf.

Wanneer het schip van Kami gerepareerd is, en Bulma wat Namekians van Mr. Popo heeft geleerd zijn de 3, Krillin, Bulma en Gohan, er klaar voor om naar Namek te gaan. Gohan heeft enorm veel spullen meegenomen, maar wat hij nog het ergste vindt is dat hij door zijn moeder helemaal als schoolkindje is opgemaakt. De 3 gaan naar binnen. Ze stijgen op. Wanneer ze in de ruimte zijn, vertelt Bulma dat ze gaat slapen. Gohan kleedt zich snel om. Hij heeft een pak net als Piccolo gemaakt. Dan gaan Gohan en Krillin in gedachten met elkaar vechten. Gohan wint en Krillin zegt dat Gohan misschien wel net zo sterk is als Piccolo.

Bulma is weer teruggekomen en dan verschijnt er iets op de radar. Er komt een schip recht op hun schip af met enorme snelheid. Dan zien ze allemaal ruimteschipjes die beginnen te schieten op het schip van Kami. Bulma vuurt terug en alle schepen verdwijnen. Dan zien ze een schip net als hun eigen recht op hun af komen. Bulma draait nog net, maar het andere schip doet dat ook! Dan gaan ze door een soort lijn heen en het wordt weer rustig. De 3 zijn ergens geland. Ze gaan uit het schip en lopen even door. Dan zien ze een tafel met allemaal eten. Bulma pakt wat en dan wordt er een mes op haar afgevuurd. Dat mes kan ze ontwijken maar het mes wordt in een sensor geschoten. Dan valt er een kap over Bulma heen. Gohan en Krillin konden dat nog net ontwijken. De kap verdwijnt en Bulma hangt aan een touw. Dan komen er allemaal kleine mannetjes binnen met een pistool. Iedereen wordt onder schot gehouden.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.