Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Who's Who?

Gohan, Krillin en Bulma zitten in een grot op zoek naar de volgende dragonball die ingevroren zit in een stuk ijs. Gohan en Krillin proberen het ijs langzaam te laten smelten met een energy-beam. Bulma vraagt of het wat sneller kan, maar ze zeggen dat ze niet sneller kunnen. Wanneer ze de dragonball dan eindelijk hebben stort de grond in elkaar. Gohan, Krillin en Bulma glijden op een stuk ijs steeds verder weg. Dan besluiten 2 vreemde aliens om er een 'einde aan te maken'. Dan verschijnt er achter Bulma een enorme bal. Gohan wijst naar de bovenkant van de grot. Daar zitten allemaal ijspegels. Gohan en Krillin schieten een aantal energy-beams af op de bovenkant. Maar in plaats van dat de bal stil komt te liggen worden de pegels meegenomen door de bal en hebben ze nu een bal met enorme stekels achter hun aan zitten. Dan komt de uitgang van de grot in zicht. Wanneer ze uit de grot zijn denken ze dat het voorbij is, maar ze vallen nu hard naar beneden omdat de uitgang van de grond nergens op uit kwam. Gohan en Krillin kunnen echter vliegen en zo redden ze Bulma en hunzelf. Dan gaan ze op zoek naar de laatste dragonball. Ze komen uit bij een meertje met een huis in het midden. Krillin vertrouwt het niet zo, maar Gohan wil de dragonball meteen pakken. Dan gebeurt er iets vreemds met Gohan. Hij kan zich niet meer bewegen. De 2 Nameks verschijnen dan ook en houden Bulma vast. De 2 Nameks veranderen dan in de 2 wezens die eerder ook al Bulma en de rest wilden doden. Het zijn 2 roze monsters. De hele planeet verandert dan in een kale planeet. Krillin denkt dan dat het allemaal een illusie is geweest. Gohan is vastgepakt door grote monsters met enorme tentakels. Krillin wil Gohan gaan redden, maar wordt dan ook vastgepakt. Wat nu?

Goku is in een woestijn op Aarde en hij tilt met behulp van zijn energie een piramide op. Dan wil hij er doorheen vliegen, maar Goku valt dan uitgeput op de grond. Hij is nog niet hersteld. Even later wordt hij door Chi-Chi en Master Roshi gevonden en ze brengen hem terug naar het ziekenhuis.

Vegeta is hersteld en wil weer terug naar de Aarde. Dan komt hij Kui tegen die Vegeta vertelt dat Frieza niet zo blij is met het rebelse gedrag van Vegeta. Vegeta zegt dat hem dat niet zoveel kan schelen. Hij vraagt waar Frieza is. Kui zegt dat hij op Namek is. Vegeta realiseert zich dan dat Frieza de boodschap van Raditz gehoord moet hebben. Hij pakt zijn scouter en vertrekt dan om Frieza in te halen.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.