Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Face Off on Namek

Frieza heeft al 4 dragonballs. Er worden vervolgens 2 van zijn handlangers op Gohan en Krillin afgestuurd, omdat die gevoeld zijn met de scouters. Kui, ook een handlanger van Frieza, wordt op Vegeta afgestuurd. Bulma en Krillin willen weer teruggaan, maar Gohan wil de dragonballs vinden, voordat Vegeta ze vindt. Bulma en Krillin besluiten dan te blijven. Dan verschijnen de 2 handlangers van Frieza bij Gohan en Krillin. Ze vernietigen hun ruimteschip, maar Gohan en Krillin verslaan de 2 handlangers zeer makkelijk. Kui heeft Vegeta gevonden. Hij denkt dat hij Vegeta makkelijk kan verslaan omdat het powerlevel van Vegeta zeer laag is. Vegeta lacht hem uit en zegt dat hij een paar nieuwe technieken op Aarde heeft geleerd, waaronder de mogelijkheid om een powerlevel te verbergen. Vegeta laadt op tot een powerlevel van 24.000. Kui weet dat hij geen kans maakt. Hij zegt Vegeta dat hij wel met hem samen wil werken, maar Vegeta wil dat niet. Dan zegt Kui tegen Vegeta dat hij achter zich moet kijken. Vegeta doet dat en Kui valt aan. Hij denkt dat hij gewonnen heeft, maar Vegeta is snel genoeg om het te ontwijken. Dan doodt hij Kui.

Zarbon en Dodoria hebben het powerlevel van Vegeta op hun scouter gezien en geloven niet dat Vegeta zo sterk geworden kan zijn. Frieza zegt dat het wel kan kloppen. Hij heeft namelijk erg veel gevochten. Maar Vegeta's powerlevel is natuurlijk nog niets vergeleken met het powerlevel van Frieza.

Vegeta weet dat Frieza weet dat hij er is. Hij wil 1 dragonball in handen zien te krijgen en vervolgens de rest te stelen. Frieza gaat vervolgens op weg naar de volgende dragonball. Gohan, Krillin en Bulma hebben een grot gevonden om in te schuilen. Dan voelen ze wat aankomen. Het is Frieza met zijn handlangers. Ze proberen om hun powerlevel zo laag mogelijk te houden om niet gezien te worden.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.