Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Escape from Dodoria

Dodoria doodt de laatste Namek. De oude Namek zegt dan dat hij de dragonball geeft als Frieza vervolgens weg zal gaan. Frieza belooft het en de oude Namek geeft de dragonball. Frieza wil dan toch nog weten waar de andere dragonballs zijn, maar de Namek zal dat niet zeggen. Zarbon zegt dat het toch niet uitmaakt, ze kunnen de dragonballs zelf ook wel vinden. Frieza zegt dat hij wel terug zal komen. De Namek wordt dan zo boos dat hij aanvalt, maar hij wordt dan ook direct gedood.

Dodoria gaat dan op de kleine Nameks, de kinderen, af. Gohan wordt dan zo kwaad dat hij besluit aan te vallen. Hij schopt Dodoria in een huis en voordat die iets terug kan doen heeft ie ook een schop te pakken van Krillin. Ze pakken het overgebleven Namek-kind en vliegen weg. Frieza zegt dat Dodoria van zijn luie gat af moet komen en ze moet achtervolgen. Hij zegt dan tegen Zarbon dat hij later nog moet uitzoeken wie dat waren. Krillin heeft de kleine Namek vast. Dodoria is razendsnel en door een aanval van hem laat Krillin de Namek vallen. Hij wil hem weer vangen, maar Dodoria pakt hem vast. Krillin slaat hem dan en vliegt achter de Namek aan. Net voordat de Namek op de grond zou vallen vangt Gohan hem. Dan vliegen ze weer verder. Krillin heeft dan een plannetje en beveelt Gohan voorop te gaan. Krillin doet dan een Solar Flare in het gezicht van Dodoria. Die wordt hierdoor verblind en Gohan en Krillin verstoppen zich. Dodoria kan hen even later niet meer vinden en hij besluit de boel op te blazen. Gohan en Krillin kunnen de ontploffing ontwijken. De kleine Namek, Dende, kan ook vliegen. Hij wil voor voorlopig wel even bij Gohan en Krillin blijven. Ze besluiten terug te gaan naar Bulma.

Goku is aan het trainen, maar gaat dan wat eten. Hij kijkt in de koelkast en er zit naar zijn mening weinig voedsel in. Hij pakt een 'klein voorafje' en eet dat op. Dan wil hij gaan liggen op bed, maar dat bed zakt direct door. 

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.