Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

A Collision Course

In zijn ruimteschip is Goku aan het trainen. Dan begint er iets irritant te piepen. Hij denkt dat het zijn wekker is en probeert die uit te zetten. Maar dat lukt niet. Dan verschijnt Dr. Briefs op een beeldscherm. Hij zegt dat er een scheur in het metaal van het schip zit en dat Goku het moet gaan maken. Dr. Brief heeft een speciaal ruimtepak gemaakt dat Goku aan moet doen. Dat doet Goku en hij gaat naar buiten. Hij valt direct van het ruimteschip af, maar hij kan zich door middel van een touw weer naar het schip toe trekken. Goku heeft sterke magneten in zijn schoenen zitten en die gebruikt hij om te blijven staan. Goku ziet de scheur en maakt die met wat lijm een een nieuw stuk metaal. Dr. Brief zegt dat het schip van koers is veranderd en dat hij snel weer naar binnen moet om het schip te herprogrammeren. Hij gaat nu namelijk af op een ster groter dan de zon. Dan stapt Goku in de nog natte lijm die dan heel snel opdroogt en Goku zit met 1 voet vast. Zijn andere voet komt dan ook vast te zitten doordat hij in een andere tube met lijm trapt. Goku vliegt met een enorme vaart op de ster af en gebruikt Kao-Ken 10x om weg te komen. Dat was nog niet genoeg, want de ster trekt Goku weer terug. Dan gebruikt hij 20x Kao-Ken en dat is genoeg om weer buiten de aantrekkingskracht van de ster te komen.

Vegeta landt in een klein dorpje op Namek. Hij roept de dorpsoudste en eist de dragonball. Als er wordt gezegd dat hij die niet krijgt wil hij de dorpsoudste doden, maar dan springt er net een andere Namek voor. De Nameks worden boos en vallen Vegeta aan. Het heeft echter geen nut, want Vegeta is veel te sterk. Vegeta doodt dan een paar Nameks en vindt dan zelf de dragonball. Hij gooit hem in het water naast het dorpje zodat alleen hij weet waar de dragonball is.

Gohan en Krillin zijn lekker aan het eten, maar Dende eet niets. Hij zegt dat zij alleen water drinken. Krillin zegt dan dat hij zelf zag dat de Nameks groenten verbouwen. Dende vertelt dan dat dat de Adjasa planten zijn, die vroeger op de planeet groeiden, voordat een grote storm alles vernietigden. Door die planten te verbouwen hopen ze dat Namek ooit weer zo mooi wordt. Dit gebeurt tijdens dat Vegeta in het dorpje is. Gohan, Krillin en Dende gaan naar buiten en zien dat de lucht donker is. Vegeta is het dorpje aan het aanvallen. Bulma zegt dan dat het een slim idee is om 1 dragonball te vinden en die te verstoppen. Gohan zegt dan dat de Nameks nog meer lijden omdat Frieza dan nog bozer zal worden.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.