Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Stay Away From Frieza

Dodoria is nog steeds niet teruggekomen en Frieza heeft geen zin om nog langer te wachten. Frieza gaat terug naar zijn schip, terwijl Zarbon en nog 1 van Frieza's handlangers op zoek gaan naar de andere 2 dragonballs.

Dende vraagt waarom Krillin, Gohan en Bulma alles van de dragonballs weten en waarom ze de dragonballs willen krijgen. Krillin vertelt dan dat er een gevecht is geweest op Aarde waarbij 4 vrienden dood zijn gegaan. Die willen ze terugwensen. Dende zegt dat ze naar de oudste Namek, Guru, moeten gaan voor dat probleem. De oudste Namek is de enige overlevende van de klimaatverandering. Hij heeft daarna veel kinderen gekregen om het volk door te laten leven. Bulma denkt dan dat de oudste Namek een vrouw moet zijn. Dende weet niet eens wat een vrouw is en vertelt dat er maar 1 soort Namek is, en dat Nameks uit eieren komen. Dende is het 108e kind van Guru. Krillin en Dende gaan samen naar Guru om te waarschuwen dat Vegeta de dragonball zal komen ophalen, omdat hij kracht kan vinden zonder scouter.

Goku is nog steeds aan het trainen wanneer hij opgeroepen wordt door King Kai. Die vertelt dat 4 vrienden van Goku Snakeway nog sneller hebben afgelegd dan Goku en dat ze nu ook bij zijn planeet zijn aangekomen. Het zijn Piccolo, Tien, Yamcha en Chao-Su. Goku vertelt dat Vegeta ook op Namek is en dat er nog een zelf sterker iemand op Namek is. King Kai gaat dan zelf een kijkje nemen en hij ziet dat Frieza op de planeet is. Hij beveelt Goku en de rest nooit in de buurt van Frieza te komen. Hij is namelijk veel te sterk voor hen.

De training van de 4 gaat beginnen. Eerst moeten ze King Kai aan het lachen maken. Yamcha en Chao-Su lukt het gemakkelijk, maar Tien heeft hulp van Yamcha nodig. Het blijkt dat King Kai alleen de flauwste grappen leuk vindt. Piccolo vindt het de grootste onzin en weigert mee te doen.

Krillin en Dende zijn onderweg naar Guru. Dan voelt Krillin een hoog powerlevel en verstopt zich samen met Dende. Het is weer Vegeta die dan ook een hoog powerlevel, waarschijnlijk die van Zarbon, voelt en wegvliegt in de richting van Zarbon.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.