Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Zarbon Transformed

King Kai roept Bubbles. De eerste opdracht die Yamcha, Tien en Chao-Su krijgen (Piccolo mag niet meedoen) is om Bubbles te vangen. Ze denken dat het makkelijk is, maar King Kai vertelt dan dat het Goku 3 weken kostte om hem te vangen. Bubbles vertrekt, maar dan heeft Piccolo hem al gevangen. Piccolo wil echte training, maar dan zegt King Kai dat deze training niet bedoeld was voor hen.

Dan komt Zarbon Vegeta tegen. Vegeta zegt dat hij Dodoria makkelijk heeft verslagen en dat hij precies hetzelfde gaat doen met hem. Hij vertelt nog even dat hij niet over te halen is om het niet te doen. Wanneer het gevecht begint blijkt al snel dat Vegeta sterker is. Zarbon wordt nog niet echt hard geraakt, maar Vegeta kan alles ontwijken en is de enige die iets raakt. Op een gegeven moment is Zarbon het zat en zegt dat hij zijn lelijke kant even zal laten zien. Hij transformeert in een enorm lelijk monster, maar hij zal nu wel sterker zijn. Zarbon valt aan en raakt Vegeta een paar keer echt hard.

Krillin en Dende zijn op weg naar Guru. Krillin vraagt waarom het nooit nacht is. Dende vertelt dan dat Namek 3 zonnen heeft en dat de zon dus altijd op is. Geen wonder dat Dende groen is denkt Krillin. Dan zien ze aan de horizon een enorme lichtbol. Krillin weet dat het Vegeta is en dat ze hard moeten doorvliegen om Vegeta te ontwijken. Hij pakt Dende vast en vliegt met volle vaart richting Guru.

Het gevecht gaat niet gewonnen worden door Vegeta blijkt al snel. Zarbon kan alles ontwijken en is veel sterker en sneller dan Vegeta. Op een gegeven moment pakt Zarbon Vegeta vast en vliegt hard naar beneden om Vegeta op de grond te laten knallen. Dat lukt. Zarbon blaast dan een soort dam op van een rivier en zo stroomt de plek waar Vegeta ligt vol met water. Zarbon denkt dat hij nu wel gewonnen heeft en gaat Frieza vertellen wat er met Vegeta gebeurd is.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.