Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Eldest Namek

Krillin en Dende komen na een tijd vliegen aan bij het huisje van Guru. Het huisje ligt heel opvallend en dat verbaasd Krillin. Dan komt er een Namek naar buiten, genaamd Nail. Hij zegt dat Guru op hen had gewacht. Guru blijkt een reusachtige Namek te zijn. Hij bedankt Krillin dat hij Dende heeft geholpen en hij vraagt of hij iets terug kan doen. Krillin vertelt dan dat hij de dragonballs aan het verzamelen is om zijn vrienden terug te wensen. Guru vraagt Krillin om even naast hem te komen staan. Krillin doet dat en Guru legt zijn hand op het hoofd van Krillin. Guru vertelt dan dat Kami waarschijnlijk het kind van Cotas is geweest. Dat was een familie die dragonballs kon maken, dus Kami kon ook dragonballs maken. Zo weet Krillin dus van de dragonballs. Guru heeft gemerkt dat Krillin een goed hart heeft en hij geeft de dragonball die hij heeft aan Krillin. Guru zegt dat ze wel snel moeten zijn omdat Guru niet zo lang meer te leven heeft, en dan zouden de dragonballs dus ook verdwijnen. Guru vraagt dan aan Krillin om nog even naast hem te komen staan. Guru verwekt nu de verborgen krachten in Krillin. Hij is nu een stuk sterker geworden. Krillin vraagt of Guru dit bij iedereen kan doen. Guru zegt dat hij dit bij iedereen kan doen die verborgen krachten heeft. Dan bedenkt Krillin zich dat hij Gohan hierheen moet brengen. Krillin neemt de dragonball mee en gaat terug naar Gohan en Bulma.

Ondertussen is gebleken dat Vegeta nog leeft. Hij is uit het water gekomen, maar hij kan zich nog niet goed bewegen. Hij kruipt wat over de grond.

Een handlanger van Frieza komt aan bij het door Vegeta vernietigde dorp. Er is nog 1 Namek over die de dragonball probeert te pakken. De handlanger vraagt of Vegeta dit gedaan heeft, en de Namek zegt dat het een Saiyan was. De handlanger schiet de Namek dan doodt en gaat terug naar Frieza. Zarbon is ook al teruggekomen bij Frieza om te vertellen dat Vegeta dood is, of dat hij in ieder geval niet meer kan vechten of vliegen. Frieza wordt dan boos omdat Zarbon niet goed heeft gekeken of Vegeta dood is of niet.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.