Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

A Heavy Burden

Goku hangt ondersteboven aan een touw en heeft veel oefeningen gedaan. Hij is hierdoor erg moe geworden en hij kan zich nauwelijks bewegen. Dan verschijnt er een beeldscherm waarop Dr. Briefs verschijnt. Hij zegt dat Goku niet in 100x de zwaartekracht moet gaan trainen, omdat dat veel te zwaar is. Goku zegt dat hij maar in 50x de zwaartekracht zou moeten trainen. Dr. Briefs vertelt dan dat Goku waarschijnlijk in een magnetische storm is beland. Hij zal moeten wachten totdat hij daar doorheen is.

Krillin komt aan bij Bulma en vindt het gek dat ze zo buiten zit, omdat dat wel erg gevaarlijk is. Hij vraagt waar Gohan is en Bulma vertelt dat hij een dragonball halen is. Dan zien ze iemand komen en in 1e instantie denken ze dat het Gohan is, maar het blijkt Vegeta te zijn. Hij zegt dat hij de dragonball wil hebben. Dan komt Zarbon ook aan en hij vraagt waar Vegeta de dragonballs heeft. Vegeta zegt dat hij ze verloren is. Zarbon gelooft dat natuurlijk niet, waarop Vegeta hem uitdaagt voor een gevecht. Vegeta zegt dat hij beter meteen in dat lelijke monster moet transformeren om nog een kans te hebben. Zarbon wordt nu kwaad en het gevecht begint. Bulma en Krillin willen vluchten, maar Vegeta voorkomt dat door op hen te schieten. Na een tijdje transformeert Zarbon toch.

Goku probeert het touw los te schieten waar hij aan hangt met een Kamehameha, maar dat lukt niet. Vervolgens probeert Goku los te komen door hard rond te draaien. Dat lukt uiteindelijk en Goku valt op de grond. De zwaartekracht staat nog steeds op 100x en Goku moet er alles aan doen om dit weer uit te zetten. Na een tijdje lukt dat hem en de zwaartekracht wordt weer 1x.

Zarbon en Vegeta gaan weer met elkaar in gevecht. Maar zelf getransformeerd kan Zarbon Vegeta nu niet aan. Vegeta strooit wat zand in de ogen van Zarbon en slaat dan dwars door het pantser van Zarbon heen. Dan slaat ie hem op de grond. Zarbon wil nog niet opgeven en zegt dat hij Vegeta af zal maken.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.