Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Immortality Denied

Goku pakt een Senzu-bean en hij voelt zich weer perfect. Ondertussen valt Zarbon Vegeta weer aan. Zarbon maakt alleen geen kans en Vegeta slaat nogmaals door Zarbons pantser heen. Zarbon smeekt Vegeta nu hem niet te doden. Hij wil samen met Vegeta Frieza verslaan. Vegeta luistert niet en doodt Zarbon. Dan eist hij de dragonball van Krillin. Krillin wil die niet geven, maar na wat dreigementen staat hij de dragonball toch af. Vegeta vertrekt dan om de laatste dragonball op te halen.

Frieza denkt dan dat Zarbon het niet gehaald heeft en beveelt het Ginyu-leger op te roepen. Die worden opgeroepen. King Kai merkt dat ook en hij zegt dat dit het privé-leger is van Frieza. Yamcha denkt dat ze dat zo kunnen verslaan na de training bij King Kai.

Gohan is op zijn weg terug en voelt dan iemand komen. Het blijkt Vegeta te zijn en Gohan kan zich nog net verbergen. Maar Vegeta heeft al iemand gevoeld en hij beveelt diegene tevoorschijn te komen. Dan dreigt Vegeta de boel op te blazen. Gohan legt dan de dragonball neer en laat zichzelf zien. Vegeta gaat naar hem toe en zegt dat de laatste Saiyans elkaar moeten helpen. Dan vraagt hij wat Gohan in zijn hand heeft. Gohan zegt dat het een horloge is, maar Vegeta gelooft niet dat de horloges nu nog zo groot zijn. Het is eigenlijk de dragonradar, maar Gohan zegt dat het een antiek horloge is. Vegeta geeft Gohan dan een knietje in zijn buik en vertrekt weer. Gohan voelt echter niet veel van de pijn want hij is veel te blij dat Vegeta de dragonball niet heeft gevonden. Gohan vertrekt snel weer en hij vertelt het verhaal met Vegeta wanneer hij aangekomen is bij Bulma en Krillin. De 3 gaan nu vertrekken omdat Vegeta snel terug zal komen als hij merkt dat de dragonball weg is.

Vegeta zoekt de dragonball in het meer, maar kan hem niet vinden. Dan realiseert hij zich dat Gohan hem wel moet hebben, en dat hij de dragonball heeft gevonden met dat zogenaamde horloge. Vegeta wordt razend en vliegt zo hard als hij kan terug.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.