Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Goku's alive!!

Iedereen treurt omdat Goku en Krillin niet meer terug kunnen komen. Maar Vegeta vertelt dat dat wel degelijk kan. Ze moeten gewoon eerst naar aankomststation van de aarde bij de energiebron worden gewenst. Iedereen is weer blij en begrijpen niet waarom Vegeta dit vertelde. Hij denkt bij zichzelf dat hij zo het geheim om Super Saiyan te worden te weten komt.

De nieuwe leider van de Nameks, Mori, vraagt of ze ergens onderdak kunnen krijgen, omdat ze met behulp van de dragonballs naar een andere planeet gewenst willen worden, maar om een goede planeet uit te zoeken is er tijd nodig. Bulma vertelt dat ze wel bij haar en haar familie kan komen logeren, ze hebben namelijk een grote hal. Eerst willen ze dat niet aannemen, maar nadat Bulma heeft verteld dat iedereen raar zal opkijken van groene wezens besluiten ze het aanbod maar aan te nemen.

Master Roshi, Chi-Chi, Puar, Oolong, Ox-King en Yajirobe staan op het punt om naar Namek te gaan, maar Bulma belt net op om te zeggen dat iedereen terug is. Mr. Brief gaat vervolgens met een enorm voertuig naar de Bulma en iedereen toe om ze op te halen. Chi-Chi is enorm blij om Gohan weer te zien.

Na 130 dagen doen de dragonballs het weer en wordt de draak opgeroepen. De hele stad is in rep en roer maar iedereen denkt dat het weer een raar experiment van Mr. Brief zal zijn. De 1e wens gebruiken ze om Goku en Krillin naar het aankomststation te wensen. Maar de draak zegt dat Goku daar niet heen gewenst kan worden, omdat hij nog leeft! Vervolgens wensen ze Krillin naar aarde. Hij weet niet wat hem overkomt. Vervolgens proberen ze Goku naar de aarde te wensen, maar dat wil hij niet teruggewenst worden, hij komt zelf wel naar aarde. De Nameks zeggen het niet erg te vinden om nog 130 dagen te wachten en zeggen tegen Bulma dat ze nog wel een wens mag doen. Ze gaan 1 van de 3 op de planeet van King Kai terugwensen. Wie, dat mogen ze zelf uitmaken. Tien en Chao-Su besluiten nog even te blijven en Yamcha wordt teruggewenst. De draak gaat direct weer weg na de wens te hebben uitgevoerd, maar Yamcha is nergens te zien. Maar dan komt hij toch tevoorschijn.

130 dagen later worden Tien en Chao-Su teruggewenst en gaan de Nameks naar een nieuwe planeet om een nieuw bestaan op te bouwen. Iedereen neemt afscheid en dan verdwijnen de Nameks. Het normale leven keert weer terug.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.