Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Rescue Videl

Gohan staat op het punt om naar school te gaan, wanneer Goten vraagt of hij mee mag. Gohan denkt dat dat niet zo'n goed idee is en hij vliegt weg. Dan komt hij onderweg Videl tegen, vermomd als Saiyaman. Hij probeert haar te ontwijken, maar dat lukt niet echt. Dan heeft hij een plan: hij stopt en vlucht vlak voordat Videl hem met haar vliegtuig zal raken. Hij ontmoet Videl in het park en ze vraagt wie hij echt is. Hij vliegt weg met haar vliegtuig weg, zodat zij hem niet kan volgen. Hij zet het vliegtuig op het dak van een gebouw neer en Gohan gaat naar school.

Na school achtervolgt een politieauto een auto en Gohan gaat eens kijken. Gohan spreekt de mensen in de auto aan op hun rijgedrag en hij gaat vechten met ze. Wanneer Gohan Videl ziet wordt hij even afgeleid en krijgt hij een klap in zijn gezicht. Videl slaat daarna de auto-rijders in elkaar en ziet tot haar verbazing dat Gohan niets heeft overgehouden aan de klap in zijn gezicht.

De volgende dag wordt Videl weer opgeroepen omdat er iets in de stad aan de hand is. Een paar mannen gijzelen de burgemeester omdat ze Mr. Satan willen zien. Videl gaat weg en Gohan vraagt of hij naar de W.C. mag, maar dat mag hij niet. Gohan beweegt onder de tafel zijn voeten heen en weer en dat veroorzaakt een kleine aardbeving. Iedereen bukt en Gohan vliegt weg. Videl is tegen de boeven aan het vechten, wanneer Saiyaman, Gohan, aankomt. Videl wil dat hij weg gaat omdat ze denkt dat ze het zelf wel aan kan. Gohan verslaat dan alle boeven en bevrijdt de burgemeester. Er is er echter nog 1 over en die heeft Videl vast, maar Videl verslaat hem makkelijk. Videl bedankt hem en ze gaan terug naar school. Na school hoort Videl dat Gohan na de aardbeving verdween en dat vindt ze vreemd, maar ze kan het niet vragen aan Gohan omdat die zich snel heeft verstopt...

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.