Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Next up, Goku

Goku staat tegenover Yakon. Shin zegt dat het Yakon is en dat hij enorm sterk is en hij denkt dat Goku hem niet zal kunnen verslaan. Yakon begint als eerste met aanvallen en hij raakt Goku net, zodat Goku's pak een beetje kapot is. Babidi spreekt Yakon dan aan en vraagt of hij op zijn eigen planeet wil vechten, de 'Planet of Darkness'. Babidi betovert de kamer en de kamer wordt veranderd in een donkere grot waar je niets kan zien. Goku stoot gelijk zijn knie. Yakon kan wel zien in het donker, maar Goku kan niets zien. Shin legt uit dat Yakon hier geboren is. Yakon valt weer aan, maar Goku ontwijkt alles toch. Goku slaat hem zelfs op de grond en schopt hem daarna weg. Shin vraagt wat er aan de hand is en Vegeta zegt dat Goku aan het winnen is. Yakon vraagt hoe hij nog kan vechten in het donker. Goku zegt dat hij zijn vibraties in de lucht kan voelen en hij kan hem ook ruiken. Maar hij heeft nog wel een manier, en hij transformeert. Babidi vraagt 1 van mannen om de power-meter te halen om het powerlevel van Goku te meten. Babidi krijgt de power-meter en hij geeft 3000 killies. Dabura gelooft het niet. Yakon heeft maar 800 killies.

Goten en Trunks zijn als echte Saiyans aan het eten, maar op het einde komen ze erachter dat ze geen geld hebben. Ze besluiten te vluchten door de keuken, maar ze worden betrapt en daarna vluchten ze. Op hun vlucht komen ze Bulma, Chi-Chi en de rest tegen en ze rennen door om niet gepakt te worden.

Yakon opent zijn mond en zuigt het licht dat Goku genereert naar binnen. Goku wordt weggetrokken en transformeert terug. Shin zegt dat Yakon lichtenergie absorbeert en Gohan zegt dat hij niet moet transformeren. Goku transformeert toch weer. Yakon begint weer met absorberen en Goku schiet daarna nog wat extra energie hem erachter na. Yakon ontploft dan en Goku heeft gewonnen. Babidi wil niet geloven dat Yakon verloren heeft, maar Dabura wil nu gaan vechten en verzekert dat hij zal winnen. Gohan moet nu gaan vechten en hij mag het gelijk opnemen tegen de koning der duivels.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.