Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Heart of a Villian

Gohan valt aan en slaat Dabura in zijn buik, slaat hem omhoog en daarna weer omlaag. Daarna schiet hij de kuil waar Dabura in ligt helemaal kapot. Dabura is echter nog lang niet verslagen. Gohan voelt hem aanvallen van de zijkant en houdt hem tegen. Dabura lacht en laadt op tot zijn volledige kracht. Dan vallen ze elkaar weer aan en het lijkt gelijk op te gaan. Dabura is de eerste om hard geraakt te worden. Dabura vuurt dan wat lavaschoten uit zijn mond af op Gohan, maar Gohan ontwijkt alles, behalve een laatste schot van Dabura. Gohan ligt weer in het water. Hij schiet 2 energybeams naar boven. Dabura trekt zich daar niets van aan en let op Gohan. Zodra Gohan uit het water komt schiet hij hem neer. Dabura zegt dat Gohan slecht is en dan doet Gohan zijn bovenste kleren uit. Het gevecht gaat heel snel, maar Goku zegt dat Gohan niet goed vecht. Vegeta zegt dat dat komt omdat hij 7 jaar niet getraind heeft. Dan vraagt Dabura Gohan te komen en hij spuugt richting Gohan. Het komt op zijn handschoen, en Gohan doet die snel uit.

Goten en Trunks vliegen richting Babidi's schip. Goten vraagt dan wat een tovenaar is aan Trunks. Trunks is verbaasd dat hij het niet weet, maar Trunks weet het eigenlijk ook niet. Trunks zegt maar wat en Goten gelooft dat dat een tovenaar is.

Wanneer Dabura even niet oplet, maar op Vegeta let, valt Gohan aan. Dabura pakt zijn zwaard en slaat richting Gohan die de slag ontwijkt. Dabura valt weer aan met zijn zwaard, maar raakt Gohan niet. Dan houdt Gohan het zwaard tegen en breekt het in 2 delen. Vegeta vraagt Goku Gohan terug te halen en hem te laten vechten. Goku wil hem meer tijd geven. Dabura zit aandachtig naar Vegeta te kijken. Hij vraagt dan aan Dabura om hen terug te halen naar het ruimteschip. Babidi haalt ze terug en Dabura verdwijnt uit de kamer waar ze hebben gevochten. Dabura vertelt dat ze straks tegen een nieuwe vechter mogen vechten. Dabura zegt dan tegen Babidi dat Vegeta slecht in zijn hart is. Babidi is blij met de vondst.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.