Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Long Awaited Fight

Vegeta en Goku beginnen hun gevecht. Het gaat gelijk op. Gohan en Shin komen in een ruimte waar 10 van Babidi's helpers zijn. Gohan verslaat ze makkelijk en ze gaan verder naar beneden. Goku en Vegeta gaan verder met hun gevecht. Dan schiet Vegeta een energybeam op Goku die hij niet kan ontwijken. Goku belandt in een berg en schiet dan een energybeam af op Vegeta. Vegeta probeert die tegen te houden met een energybeam van zichzelf en dat lukt aardig. Goku komt wel uit de berg, maar Vegeta heeft een krachtigere straal.

Goten en Trunks vliegen nog steeds. Goten ligt een eindje achter en hij zegt tegen Trunks dat hij naar de WC moet. Trunks wijst een eiland aan waar hij zijn behoefte kan doen. Wanneer hij bezig is komt Trunks naast hem staan om ook even zijn behoefte te doen. Ze gaan dan hun naam schrijven in de grond, maar worden ruw verstoord door een dinosaurus. Ze vliegen dan weer weg.

Vegeta pakt Goku op die met 1 arm aan een berg hangt. Hij nagelt Goku dan aan een berg en slaat hem in elkaar. Hij zegt dan dat hij Goku terug wil pakken omdat hij hem vroeger altijd versloeg. Eerst tegen hemzelf. Dan vertelt hij dat hij het niet leuk vond dat Goku de eerste Super Saiyan in duizenden jaren werd en dat hij Frieza versloeg. En daarna werd hij ook nog vernederd toen Gohan Cell versloeg. Nu wil hij dat veranderen. Goku laadt dan weer op en bevrijdt zichzelf. Hij slaat Vegeta een paar keer hard en pakt hem terug. Dan gaat hij in de berg, waar Vegeta in geslagen is. Hij voelt Vegeta, maar Vegeta is sneller en pakt hem vast. Vegeta vliegt met Goku hard richting een scherpe punt in de grot, maar Goku valt Vegeta net op tijd aan om niet gewond te raken. Dan vallen ze elkaar weer aan met energybeams, Goku met de Kamehameha. Dan staan ze weer tegenover elkaar op de grond.

Shin en Gohan zien als ze beneden komen de bal van Buu. Shin denkt dat Babidi er niet is, maar voordat hij iets kan ondernemen verschijnt Babidi samen met Dabura om hen te verwelkomen.

 

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.