Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Terror of Majin Buu

Gohan ligt op de grond en de Supreme Kai staat tegenover Buu. Hij probeert Buu weg te knallen, maar er gebeurt niets. Dan slaat Buu het hoofd van de Supreme Kai in elkaar en slaat hem naar beneden. Hij komt direct weer terug en maakt een grote energy-beam. Buu is hierdoor een klein eindje weggevlogen. Buu gaat direct weer terug een geeft de Supreme Kai een kopstoot. Dan staat Gohan weer op. Maar Buu gaat weer naar de Supreme Kai. Die doet iets met zijn ogen waardoor Buu iets omhoog vliegt. Dan valt Buu aan met zijn ogen en de Supreme Kai wordt daardoor weggeknald. Buu gaat dan op hem zitten en stapt weer van hem af als Babidi aan is komen lopen. Gohan komt dan en schopt Buu weg. Ze willen vertrekken, maar Buu is alweer terug. Buu valt dan aan en Gohan wordt een heel eind weggeschoten. Hij komt ergens tussen de struiken terecht. Supreme Kai zegt dat telepathisch dat Gohan moet blijven leven en dat hij moet blijven waar hij is.

Mr. Satan denkt na. Hij zag Videl vliegen en hij denkt dat mensen met genoeg kracht kunnen vliegen. Hij zou het dus ook kunnen. Hij gaat op een stoel staan en springt in de lucht. Daarna valt hij hard op de grond. Vliegen kan hij dus niet.

Babidi beveelt Buu om de Supreme Kai te doden. Buu wil hem opeten, want hij heeft honger. Net voordat Buu wil aanvallen, krijgt hij een speer door zijn lijf. Het blijkt Dabura te zijn.

Goten en Trunks zijn aangekomen. Ze worden geen Super Saiyan meer, maar ze gaan alles onderzoeken alsof ze geheim agenten zijn. Ze zien Shin, de Supreme Kai, op de grond liggen. Ze vragen zich af wie het monster is. Ze vragen zich ook af waar iedereen is. Dan ziet Goten iets op een berg staan en ze vliegen naar boven. Het blijkt het beeld van Piccolo te zijn. Ze vinden het een mooi beeld. Dan zien ze Krillin's beeld ook. Goten gaat erheen, terwijl Trunks Piccolo's beeld op de grond laat vallen. Het valt in 1000 stukken!

Dabura zegt tegen Babidi dat hij Buu moet vernietigen omdat hij hem niet aan zal kunnen. Babidi vindt dat een slecht idee. Buu trekt de speer uit zijn lijf en laat het gat verdwijnen. Dan wil Buu Dabura opeten.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.