Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Final Atonement

Trunks vliegt weg. Goten komt hem achterna, maar wordt tegengehouden door Piccolo. Goten zegt dat als hij Gohan was hij hem ook zou laten gaan. Piccolo wordt hierdoor geraakt en hij laat Goten spontaan los. Goten en Trunks vliegen langs Babidi op Buu af. Trunks schopt Buu weg en met Goten rolt hij Vegeta uit Buu's stuk lijf. Trunks smeekt zijn vader om wakker te worden. Goten vraagt of hij dood is. Trunks zegt dat zijn vader niet dood is, omdat hij de sterkste in de hele wereld is. Dan vertelt hij aan Goten dat Vegeta de prins van alles Saiyans is. Vegeta wordt dan wakker. Hij wil weer tegen Buu vechten. Vegeta beveelt Goten en Trunks weg te gaan. Goten en Trunks willen dat natuurlijk niet omdat ze mee willen vechten. Vegeta vindt dat onzin.

Piccolo staat achter Babidi en zegt dat hij hem gaat doden. Babidi kan het eerst nog tegenhouden door in een soort bol te gaan zitten. Maar bij de tweede keer schiet Piccolo de bol weg en hakt Babidi in 3 stukken die vervolgens naar benenden vallen.

Vegeta zegt tegen Trunks dat hij hem nog nooit vast heeft gehouden. Hij roept Trunks bij zich en omarmt hem. Trunks vindt het een beetje voor schut. Dan zegt Vegeta dat Trunks hem trots heeft gemaakt. Trunks kijkt zijn vader in zijn gezicht en dan slaat Vegeta Trunks neer. Goten wordt boos, maar die wordt dan ook neergeslagen door Vegeta.

Piccolo staat naast Vegeta. Hij pakt Goten en Trunks op en Vegeta beveelt hem weg te gaan. Piccolo vertelt dat Vegeta zal sterven. Vegeta wil nog 1 ding weten, of hij Goku tegen zal komen in de andere werld. Piccolo vertelt dat Goku zijn lichaam mocht houden omdat hij veel goeds heeft gedaan. Vegeta heeft echter vooral slechte dingen gedaan dus zal hij zijn lichaam niet terugkrijgen. Het maakt Vegeta niet meer uit. Piccolo en Krillin vertrekken met hoge snelheid. Wanneer Buu bij Vegeta staat scheldt Vegeta Buu eerst uit en laadt dan op. Piccolo en Krillin zijn al ver weg en aan de horizon verschijnt een enorme energiebol. Vegeta heeft zichzelf opgeofferd voor anderen, voor het eerst in zijn leven.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.