Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Evil Lives On

Vegeta is bezig al zijn energie uit te stoten. Ondertussen vliegen Piccolo met Goten en Trunks en Krillin weg. Piccolo wil teruggaan, maar Krillin kan hem tegenhouden door te zeggen dat niemand Vegeta dwingt dit te doen.

Yamcha, Bulma, Chi-Chi, Videl, 18, Marron en Master Roshi zitten in een vliegtuig om de anderen te zoeken. Videl heeft vertelt waar ze heen moeten vliegen. Chi-Chi is een beetje boos op Videl omdat ze Gohan, Goten en Trunks zomaar heeft laten gaan. Yamcha zegt dan dat je een Super Saiyan niet zomaar tegen kan houden. Bulma vraagt zich af hoe Vegeta al die mensen in het stadion heeft kunnen vermoorden. Yamcha zegt dat Bulma rustig moet blijven. Bulma wordt dan boos en Yamcha, die het vliegtuig bestuurt, kan het vliegtuig even niet meer besturen. In de verte zien ze dan de energie van Vegeta. Door de turbulentie begint het vliegtuig hevig te schudden en als dat voorbij is kan Yamcha het niet meer besturen. Ze storten neer. 18 geeft Marron aan Videl en vliegt naar buiten. Ze redt het vliegtuig. Bulma voelt een naar gevoel in haar hart en ze weet zeker dat er iets mis is met Vegeta.

Vegeta is helemaal versteend en wanneer hij op de grond valt, valt hij in een paar stukken. Piccolo en Krillin voelen dat Vegeta's energiesignaal helemaal verdwenen is. Piccolo heeft Goten en Trunks aan Krillin en wil even teruggaan om te kijken. Piccolo wil ook dat Krillin aan iedereen vertelt wat er gebeurt is. Hij vertelt dan dat Gohan ook vermoord is door Buu, en van Goku weet Piccolo nog niet wat er aan de hand is. Piccolo vliegt weg.

Yamcha is ondertussen het vliegtuig aan het repareren. Master Roshi wordt ongeduldig, maar Yamcha zegt dat de schade best groot is. Chi-Chi bedankt 18 voor het redden van hun levens.

Wanneer Piccolo aankomt bij de krater ziet hij allemaal stukjes van Buu. Het is echt een enorme krater. Piccolo denkt over Vegeta. Vegeta's offer was niet nutteloos. Dan hoort Piccolo Babidi. Babidi vraagt om hulp, maar dat is het laatste wat Piccolo hem zal geven. Dan ziet hij op de grond alle roze stukjes van Buu bewegen. Uit elk klein stukje ontstaat een mini Majin Buu. Al die stukjes vormen samen 5 iets grotere Buu's, die vervolgens samen de gewone Buu vormen. Piccolo vliegt snel weg nu het nog kan. Buu is weer helemaal normaal. Hij hoort Babidi om hulp schreeuwen. Eerst wil Buu hem niet helpen, maar als Babidi zegt dat hij nooit meer uit zijn bal zou kunnen komen zonder hem heelt Buu hem. Babidi wil wraak nemen op Piccolo, Goten en Trunks.

Krillin vliegt samen met Goten en Trunks wanneer Piccolo aan komt vliegen. Hij vertelt dat Buu nog levend is. Piccolo beveelt hem Goten en Trunks naar de Lookout te brengen. Goten en Trunks zijn de enige kan die de Aarde nog heeft.

Babidi en Buu vliegen samen rond, terwijl de Supreme Kai op zoek is naar Gohan.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.