Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Find The Dragon Balls

Het vliegtuig is weer helemaal gerepareerd en ze hebben al 6 Dragonballs gevonden. Videl hoopt dat ze zullen werken, maar Chi-Chi is maakt zich daar niet echt zorgen over. Bulma wil de mensen die Vegeta heeft vermoord terugwensen. Nog 15 minuten tot de volgende Dragonball, denkt Bulma. Dan komen ze bij een eilandje waar de Dragonball zou moeten liggen. Yamcha gaat landen, maar kiest daarvoor een nogal ruige manier. Iedereen leeft nog, en het vliegtuig is geland.

Piccolo en Krillin komen langs Yajirobe en Korrin en vragen of ze nog Senzu Beans hebben. Maar die hebben ze niet en ze vliegen door. Wanneer Dende en Mr. Popo ze zien aankomen rennen ze naar hen toe. Piccolo vertelt dat Goten en Trunks alleen even hoeven rusten en dat er verder niets aan de hand is. Krillin vraagt aan Dende hoe het met Goku gaat en Dende zegt dat het moeilijk is om iemand te doden die al dood is. Ze vragen zich allemaal af hoe ze Buu moeten verslaan. Dende vertelt dat hij Gohan niet meer kan voelen. Piccolo vraagt hoe het met de Supreme Kai gaat. Dende zegt dat de Supreme Kai nog in leven is. Dende vraagt Piccolo of ze een kans hebben. Piccolo denkt van niet, maar weet het nog niet zeker. Krillin vraagt zich af wat ze moeten gaan doen. Mr. Popo denkt dat het het beste is om te doen wat Goku zou doen: eten.

De Supreme Kai is nog steeds aan het rondlopen. Hij smeekt Gohan om in leven te blijven. De Supreme Kai is echter zo gewond dat hij niet normaal meer kan lopen. Gohan ligt ondertussen nog steeds bewusteloos in het gras.

Buu vliegt met Babidi op zijn rug over een stad. Buu vliegt door een gebouw heen, iets wat Babidi niet zo fijn vindt.

Bulma ziet de laatste Dragonball, maar kan er net niet bij. Ze vraagt om hulp maar Yamcha zegt dat ze geen hulp zou krijgen omdat ze hen zonder hulp wou doen. De Dragonball blijkt in een nest te liggen. Dan komt er een draak aan die het hele nest op eet. Hij vliegt weg, maar Yamcha onderschept hem met een aanval. De draak valt in het water. Niemand wil gaan zwemmen, en dan gaat Videl maar. Wanneer ze de draak gevonden heeft slaat ze hem, maar het werkt niet echt. Wanneer Videl weer adem moet halen, komt de draak haar achterna. Chi-Chi gaat dan ook maar het water is en Yamcha gaat ook. Net voordat Videl geraakt zou worden door de tong van de draak pakken Yamcha en Chi-Chi de draak vast. Master Roshi doet net alsof hij verkouden is, maar 18 trapt hem het water is. De draak komt dan het water uit om Master Roshi op te kunnen eten. Master Roshi ziet dan maar 1 uitweg. Hij laat een enorme scheet, waardoor de draak de Dragonball uitspuugt en weggaat. Nu hebben ze alle Dragonballs.

Buu vliegt nog steeds rond met Babidi. Er komt een trein aan en Babidi wil dat Buu aan de kant gaat. Maar Buu knalt gewoon tegen de trein op en de trein ontspoort.

Goku wordt weer wakker en herinnert zich wat Vegeta deed. Goku voelt Buu, maar Vegeta en Gohan niet. Hij voelt Piccolo en Krillin wel en besluit met Instant Transmission naar hen te gaan.

Krillin en Piccolo vragen zich af wat ze moeten doen. Krillin vraagt of hij zijn familie hier mag brengen. Van Dende mag het. Dan voelen ze dat Goku er is. Ze rennen naar hem toe. Krillin vraagt aan Dende of hij Goku wil helen. Dat doet hij even.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.