Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Revival

Piccolo legt aan Goku uit wat er allemaal is gebeurd. Piccolo zegt dat als ze Buu nu niet tegen kunnen houden, hij het hele universum zal vernietigen. Krillin zegt tegen Goku dat hij vast wel sterk genoeg is. Maar Goku zegt dat Buu veel sterker is. Vegeta en Goku waren even sterk tegen elkaar. Dus maakt Goku ook geen kans. Goku zegt dat als Gohan of Vegeta nog levend waren dat ze zouden kunnen fuseren. Goku heeft het in de andere Wereld geleerd. 2 mensen die ongeveer even groot en die even sterk zijn kunnen fuseren en zo een heel sterk nieuw iemand worden. Dende zegt tegen Piccolo dat hij dat ook met Nail heeft gedaan. Piccolo vertelt nog eens wat er was gebeurd. Maar volgens Goku is die fusie heel anders. De fusie is maar tijdelijk en er ontstaat een nieuw lichaam met kenmerken van de verschillende strijders. Maar als Gohan of Vegeta levend was zou het een week duren om de fusie aan te leren, en Goku is er maar een dag. Krillin zegt dan dat ze kunnen fuseren in de andere wereld. Maar Piccolo zegt dat Goku niet terug zal kunnen keren naar de normale wereld. Mr. Popo zegt dan dat Goten en Trunks met elkaar zouden kunnen fuseren. Goku vindt dat een geweldig idee. Goku zegt dat iemand anders verder met ze moet trainen wanneer Goku weer terug moet. Piccolo wil dat wel doen. Piccolo zegt wel dat ze zich op alles moeten voorbereiden omdat Buu nog steeds rond loopt.

Babidi en Buu zijn aan het rondvliegen. Buu ziet dan een kermis en vliegt erheen. Hij ziet een achtbaan en gaat zelf de baan volgen. Buu vindt het enorm gaaf, maar Babidi niet echt. Op een gegeven moment knalt Buu het treintje op de achtbaan eraf.

Bij Capsule Corp. staan Bulma en de rest voor de glimmende Dragonballs. Videl vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Yamcha vraagt of Bulma weet wat ze moet doen, en dat weet ze. Mr. en Mrs. Briefs zeggen tegen Bulma dat ze haar gang mag gaan. Bulma roept de draak op en dan verschijnt Shenron en de lucht wordt pikzwart.

Dat merkt iedereen bij de Lookout ook. Terwijl Krillin iedereen wil gaan halen vraagt iedereen zich af wat er gebeurt. Goku zegt dat iemand Shenron heeft opgeroepen. Krillin denkt dat Bulma dat gedaan heeft. Goku denkt dat ook omdat ze heeft gezien dat Vegeta veel mensen heeft vermoord in het stadion. Dende zegt dan dat dat roet in het eten kan gooien want als er 2 wensen gedaan worden moeten ze weer een jaar wachten om weer een wens te kunnen doen. Goku wil naar Bulma gaan om haar te stoppen.

Shenron vraagt om de eerste wens. Bulma vraagt zich af hoe ze de wens moet zeggen. Yamcha zegt dan dat ze iedereen terug willen wensen die vandaag vermoord is, behalve de hele hele slechte. De wens wordt uitgevoerd. Alle mensen en ook Kibito worden weer levend. Goku heeft Bulma gevonden en gebruikt zijn Instant Transmission. Hij hoort Shenron praten over de 2e wens. Goku vraagt Dende wat te doen. Dende zegt dat er nog hoop is. Hij moet tegen Shenron zeggen dat ze de wens willen bewaren zodat ze over 4 maanden weer kunnen wensen. Goku zegt tegen iedereen bij Capsule Corp. dat hij ze mee neemt naar de Lookout. Goku zegt dat Shenron weer kan gaan en hij gaat ook. Yamcha vraagt wat Goku deed.

Kibito begrijpt niet wat er gebeurd is. Hij herinnert zich dat hij aangevallen werd door Dabura. Hij vindt het een wonder dat hij weer leeft.

De Supreme Kai loopt nog steeds rond. Hij probeert Gohan te vinden, maar hij is nog steeds zo gewond dat hij amper kan lopen. Hij ziet wazig en valt dan uitgeput op de grond.

Goku zegt dat iedereen met hem mee moet komen. Ze moeten in een rij gaan staan en elkaar moeten vasthouden. Iedereen gaat mee, behalve Mr. en Mrs. Briefs. Die willen blijven. Bulma wil dat ze mee gaan, maar ze zeggen dat ze altijd teruggewenst kunnen worden met de Dragonballs. Goku vindt het allemaal goed. Dan gebruikt Goku zijn Instant Transmission om terug te gaan naar de Lookout.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.