Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Global Announcement

Kibito wil de Supreme Kai vinden. Hij wil nog niet denken dat hij dood is. Dan voelt hij hem en vliegt snel naar hem toe. De Supreme Kai is ondertussen nog steeds op zoek naar Gohan. Maar dan valt hij uitgeput neer.

Babidi vraagt aan Buu waar hij heen gaat. Buu negeert hem en vliegt dan een stad in. Hij landt midden op de weg. Een autobestuurder stapt uit en begint Buu uit te schelden. Buu hoort dat en zegt "Bye, Bye!". Hij pakt wat huid van zijn lichaam en wurgt daarmee de man. Buu loopt dan weg en loopt een bakkerij in. Hij loopt door de ruit heen en wil alle gebakjes. Hij pakt alle gebakjes en begint te eten, maar hij wil meer. Hij loopt dwars door de muur en komt in de fabriek. Hij ziet een lopende band waar taarten worden klaargemaakt. Hij zet de machine wat sneller een gaat aan het uiteinde met zijn mond open staan om alle taarten op te vangen. Buu heeft dan nog meer honger. 1 van de meisjes van winkel pakt Babidi dan vast om te zeggen dat hij moet betalen. Ze pakt de cape van Babidi en zwaait hem in het rond. Dan tovert Babidi haar weg en loopt weer naar Buu. Buiten staan allemaal politieagenten. Babidi zegt tegen Buu dat de blauwe mensen (de politie) de gebakjes ook willen hebben en dat ze willen dat Buu er geen meer eet. Buu wordt een beetje boos en gaat verhaal halen bij de politie. Een agent wil hem arresteren, maar de handboeien passen niet om zijn armen. Buu verfrommelt de handboeien en blaast ze naar een agent. Dan beginnen ze te schieten, maar dat helpt niet. Buu knalt dan de agenten overhoop. Babidi zegt dat dat prachtig was.

Kibito denkt dat hij de Supreme Kai voelt maar hij komt bij een overleden hert. Dan voelt hij de Supreme Kai wel en gaat naar hem toe. Hij heelt hem. De Supreme Kai gelooft zijn ogen niet en zegt dat ze direct Gohan moeten gaan zoeken, nadat Kibito heeft verteld wat er gebeurd is. Gohan mag absoluut sterven. Ze gaan snel naar hem toe. De Supreme Kai zegt dat de meest indrukwekkende kracht niet Buu is, maar iemand anders is. Kibito gelooft het niet, maar de Supreme Kai zegt dan dat hij nog nooit een Super Saiyan heeft gezien. Wanneer ze hem gevonden hebben wil Kibito hem helen. Maar de Supreme Kai wil hem naar hun wereld brengen. Kibito vindt het geen goed idee om Gohan naar de wereld van de Kai's te brengen. Maar de Supreme Kai wil dat en ze gaan.

Bij de Lookout legt Goku uit wat er gebeurd is. Goten en Trunks zijn in orde, maar Vegeta en Gohan zijn beiden door Majin Buu gedood. Chi-Chi valt flauw, en Bulma begint hard te schreeuwen en te huilen. Videl kan het niet geloven. Korrin komt dan aanlopen, maar zegt dat er nu iets gedaan moet worden en dat er geen tijd is om te huilen. Hij zegt dat zelfs hier niemand veilig is.

Babidi en Buu staan naast een stad. Babidi gebruikt dan zijn krachten om alle mensen op Aarde toe te spreken. Babidi vertelt dat hij op zoek is naar 3 mensen. Hij laat zien aan de mensen hoe ze eruit zien. Hij laat ook zien hoe hij eruit ziet en hoe Buu eruit ziet. Dan laat hij de stad zien en zegt dat er iets met de mensen in de stad gaat gebeuren. Buu laat de mensen uit de stad opstijgen. Hij denkt na over wat er mee gaat doen. Hij weet het al, hij wil snoepjes. Alle mensen veranderen in kauwgomballen. Hij haalt diep adem en alle ballen komen in zijn mond terecht. Zij hele mond zit vol en hij eet ze allemaal op. Babidi zegt dat dit slechts een klein voorbeeld is.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.