Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Learn to Fuse

Babidi en Buu staan naast de stad, waaruit ze zojuist alle mensen hebben gezogen. Babidi zegt tegen Buu dat hij de stad kan vernietigen. Buu doet dat even. Op de Lookout kijken ze met haat toe. Buu haalt eens diep adem en vernietigt zo de stad. Babidi vertelt nog eens wie hij zoekt. Hij laat plaatjes zien van Piccolo, Trunks en Goten. De mensen op de planeet raken in de war en hopen dat toch iemand moet weten waar ze zijn. Babidi vertelt dat als de mensen praten dat hij het kan horen. Als ze informatie over Piccolo, Trunks of Goten hebben dat hij hen misschien zal sparen. Een organisator van het toernooi vertelt hoe de 3 heten. Ze heten Ma Junior (Piccolo), Goten en Trunks. Babidi vertelt dat het hem niet uit maakt hoe ze heten. Hij wil weten waar ze zijn. Dat weet de organisator niet. Babidi heeft dan niets aan hem, en vermoordt hem. Hij wil alleen nuttige informatie. Babidi zegt dat hij moet gaan. Hij zegt dat ze nog 5 dagen hebben. Na 5 dagen zal hij de planeet vernietigen.

Op de Lookout begint een discussie. Piccolo wil zichzelf laten zien, maar Goku vindt dat geen goed idee. Hij wil dat Piccolo hem helpt om Goten en Trunks de fusie-dans te leren. Piccolo besluit dan toch te blijven.

Goten en Trunks liggen op een bed. Trunks wordt wakker en weet niet waar hij is. Hij probeert Goten dan wakker te maken, maar dat lukt niet. Trunks zegt dan tegen Goten dat het tijd is om te eten en Goten wordt direct wakker. Goten vraagt waar het eten is. Maar dat is nergens. Ze vragen zich af waar ze zijn. Goten en Trunks herinneren zich dan dat ze bij Vegeta waren. Trunks zegt dat ze even rond moeten lopen om te kijken wat dit voor plaats is. Dat doen ze. Ze lopen door wat deuren en zien dat het een enorm gebouw is. Mr. Popo ziet dan dat Goten en Trunks weg zijn.

De Supreme Kai, Kibito en Gohan komen aan in de wereld van Kai's. De Supreme Kai beveelt Kibito om Gohan te helen. Gohan wordt wakker en vraagt waar hij is. De Supreme Kai zegt dat dit de wereld van de Kai's is. Gohan zegt dat hij dus dood is. Maar de Supreme Kai zegt dat hij gewoon levend is. Gohan vraagt wat hij hier doet. Kibito zegt dat Gohan niet zoveel vragen moet stellen. Hij is hier te gast. Niemand behalve de Kai's is hier ooit geweest. Kibito weet ook niet waarom Gohan hier is. Gohan en Kibito vragen zich af wat Gohan hier doet. De Supreme Kai zegt dan dat Gohan hier is om het Z Sword te halen. Kibito denkt dat de Supreme Kai gek is geworden. Hoe zou een gewoon iemand iets kunnen, wat de Kai's niet kunnen. Maar de Supreme Kai denkt dat Gohan de juiste persoon is. De Supreme Kai vliegt weg en Gohan en Kibito volgen hem.

Goten en Trunks hebben eten gevonden en zijn hun buikjes vol aan het eten. Dan komt Mr. Popo binnen en hij pakt Trunks. Trunks vraagt Goten om te helpen, maar Goten zegt dat hij even lekker aan het eten is. Trunks wordt dan Super Saiyan en Mr. Popo kan hem niet meer vasthouden. Goten wordt ook Super Saiyan en ze vallen Mr. Popo aan. Terwijl Trunks vecht, vlucht Goten. Mr. Popo probeert Goten dan tegen te houden. Goten valt dan aan en slaat Mr. Popo op de grond. Dan staat Goku achter hen. Mr. Popo zegt dat Goten en Trunks veel energie hebben.

Gohan vindt dat de wereld van Kai's lijkt op waar hij heeft gewoond. Kibito geeft Gohan nieuwe kleren, omdat zijn oude er niet uit zien. Hij krijgt dezelfde soort kleren als de Supreme Kai heeft en hij krijgt een paar oorbellen in. Dan komen ze aan bij het Z Sword. Het is een lange, dunne berg. Het Z Sword zit midden in de berg vast in de grond.

Goten en Trunks geloven niet dat Vegeta en Gohan dood zijn. Goku zegt dat hij nu geen tranen wil zien, omdat daar nu geen tijd voor is. Ze moeten namelijk de fusie-dans leren. Goku vertelt dat Babidi hen zou kunnen vinden hier. Piccolo stelt de Hyperbolic Time Chamber voor, maar Goku zegt dat ze die waarschijnlijk in de toekomst nog moeten gebruiken. Je kan namelijk maar 2 keer in je leven in de Time Chamber. Goku zegt dan dat hij geen tranen meer wil zien. Ze moeten hard zijn om Majin Buu te kunnen stoppen.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.