Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Z Sword

Op de Lookout vraagt Bulma zich af waarom Gohan Cell wel kon verslaan, maar Buu niet. Ox-King zegt dan dat Chi-Chi zowel haar man als haar zoon heeft verloren. Videl zegt dan dat iedereen zich gedraagt alsof ze iedereen al hebben begraven, maar ze hebben nog geen eens een lichaam gevonden hebben. Krillin vertelt dan dat als ze zijn levenskracht niet meer kunnen voelen dat hij dan dood is. Maar Videl wil dat niet geloven.

Gohan staat bij het Z Sword. Gohan vraagt wat er gebeurt wanneer hij het eruit trekt. Kibito vertelt dat de 2 1 worden en dat ze de machtigste wezens kunnen overwinnen. Gohan grijpt het vast en begint te trekken. Maar wat hij ook probeert, het wil niet lukken. Dan glijdt hij weg en valt op de grond. Zijn handen zijn helemaal rood. De Supreme Kai zegt tegen Gohan dat hij het nog eens moet proberen. Gohan wordt Super Saiyan 2. Kibito zegt dat het hem in deze vorm ook niet zal lukken. Gohan pakt het zwaard vast en begint te trekken. Er komt beweging is. Gohan gebruikt al zijn krachten en de grond begint te scheuren. Gohan zet nog 1 keer af en trekt het zwaard uit de grond. De Supreme Kai vraagt hoe het voelt om het zwaard vast te houden. Gohan kan maar net blijven staan, omdat het zwaard zo zwaar lijkt. Kibito zegt dat Gohan nog veel moet trainen. Als Gohan zo trilt als hij nu tegen Buu, dan zal hij Buu nooit kunnen verslaan. Gohan geeft het zwaard dan aan Kibito, omdat hij denkt het beter te weten. Kibito laat het zwaard direct op de grond vallen. Hij probeert het weer op te rapen, maar het zwaard komt niet eens los van de grond. Kibito zegt dat het zwaard niet zo zwaar is, maar Gohan zegt dat hij hem niet eens van de grond af kreeg. Kibito wordt dan boos en zegt dat hij het zwaard niet hoeft te gebruiken, maar dat Gohan het zwaard moet gebruiken.

Goku legt uit wat er gebeurt bij een fusie. De fusie duurt maar 30 minuten. Piccolo zegt dat dat niet lang genoeg is. Maar Goku zegt dat deze techniek zo krachtig is. Hij beveelt Trunks en Goten Super Saiyan te worden. Dat doen ze niet, en Goku vraagt wat er mis is. Trunks zegt dan tegen Goku dat hij de sterkste van het heelal is ofzo. Waarom redde hij Vegeta en Gohan dan niet? Goku zegt dat het hem spijt. Goten zegt dan dat Gohan zei dat Goku alles zou kunnen. Trunks zegt dat sorry Vegeta niet terug zal brengen. Goku zegt dat hij niet de sterkste is, maar dat als Trunks en Goten willen leren wat hij hen heeft te vertellen dat zij Buu wel kunnen verslaan.

Buu en Babidi hangen boven een stad en roepen weer alle mensen op. Ze zeggen dat Buu weer honger heeft. Babidi zegt dat mensen nu weer kunnen praten. Maar dat doen ze niet en Buu wil nu eten. Hij heeft vast genoeg snoep gegeten vandaag, dus hij wil nu chocola. Buu zuigt alle mensen uit de stad naar boven. Vervolgens verandert hij ze in chocola.

Mr. Satan's studenten zien ook wat er gebeurt. Maar Mr. Satan zegt dat ze niet afgeleid moeten zijn. Mr. Satan wil ook kunnen vliegen. Mr. Satan hangt aan een paar veren. Zijn studenten trekken hem naar beneden en laten hem los. Mr. Satan hoopt dat hij nu kan vliegen, maar hij knalt gewoon hard tegen het plafond aan. Het lukt dus niet echt. Dan komt er iemand binnen die zegt dat hij Mr. Satan nodig heeft. Maar hij zegt dat hij dit gewoon moet zien. Mr. Satan ziet dan duizenden mensen staan die hem aanmoedigen. Ze vragen hem om hen te redden. Mr. Satan zegt dan dat hij op dit moment werkt aan wat nieuwe technieken en dat hij Majin Buu zal verslaan.

Buu heeft genoeg gegeten. Hij vernietigt de laatste stukken chocola en de stad. Trunks en Goten beginnen te roepen tegen Babidi. Ze vertellen dat ze hij en Buu terug zullen pakken. Piccolo beveelt dat ze niets meer moeten zeggen, omdat Babidi hen dan zou kunnen vinden. Goku zegt dat het tijd is om te beginnen. Goten en Trunks zijn het daarmee eens.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.