Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Race to Capsule Corp.

Goku legt uit dat je een dans goed moet uitvoeren om te kunnen fuseren. Alles moet precies goed gaan om de fusie goed te laten verlopen. Trunks vindt het een beetje dom, maar doet toch mee. Goku beveelt Goten en Trunks Super Saiyan te worden. Dat doen ze. Goku zegt dat ze een zo hoog mogelijk powerlevel moeten bereiken. Bij de Lookout beginnen alle kleine deeltjes te zweven. Wanneer ze helemaal opgeladen zijn blijkt dat Trunks' powerlevel hoger is dan die van Goten. Beiden powerlevels moeten gelijk zijn om te fuseren. Trunks haalt wat zijn powerlevel af. Wanneer het precies goed is mogen ze weer terug transformeren. Dan komt Bulma binnen die niet wil dat Trunks gewond raakt. Krillin draagt haar vervolgens weg.

Mr. Satan is het volk aan het toespreken. Hij vertelt dat hij iedereen zal redden, zelfs de dieven. Vervolgens zegt hij dat hij weer verder wil gaan met trainen om Majin Buu te kunnen verslaan. Hij weet ook dat hij niets kan beginnen als Buu naar hem komt, maar daar wil hij niet te veel over nadenken.

Buu is ondertussen met Babidi een paar steden aan het vernietigen. Een paar stukjes hiervan worden op televisie uitgezonden. De moeder van de 2 jongens die tegen Goten en Trunks moesten vechten op het World Tournament. 1 van de jongens zegt dat Trunks in West City woont bij Capsule Corp. Dan proberen ze Babidi te bereiken om te vertellen waar Trunks is. Het lukt om contact te krijgen. Ze vertelt waar Trunks woont. Wanneer Babidi vraagt wie het is begint ze enorm te krijsen. Babidi wordt er gek van, maar bedankt haar voor de informatie.

Goku zegt dat hij wil dat Goten en Trunks nu moeten opladen zonder Super Saiyan te worden. Dan spreekt Babidi iedereen ter wereld aan. Hij vertelt dat hij weet waar Trunks woont en dat hij naar zijn huis gaan. Trunks vertelt dat zijn opa en oma nog thuis zijn. Goku maakt zich geen zorgen omdat ze hen terug kunnen wensen met de Dragonballs. Er is maar 1 wens over dus kan dat niet. Goku denkt dat ze nog wel om 2 wensen kunnen vragen als ze het heel aardig vragen aan Shenron. Bulma zegt dan dat de Dragonradar nog thuis is. Zonder die kunnen ze de Dragonballs niet vinden. Goku zegt dat hij voor Buu gaat staan en dat Trunks de Dragonradar moet gaan halen. Trunks gaat en vliegt naar huis toe. Goku gebruikt vervolgens zijn Instant Transmission om naar Buu te gaan.

Buu en Babidi zijn met volle vaart op weg naar West City. Maar dan staat Goku in de weg. Babidi bedankt Goku voor het weer tot leven brengen van Buu. Goku zegt dat Vegeta en hij hem nooit de energie hadden gegeven als ze geweten hadden dat Buu zo sterk zo zijn. Babidi vraagt wat hij komt doen. Goku zegt dat hij hen een waarschuwing wil geven. Goku vertelt dat de 3 mensen waarnaar hij zoekt vanzelf verschijnen. Dus hoeven ze niets meer te vernietigen. Hij zegt dat wanneer de 3 hun training hebben voltooid ze Buu en Babidi kunnen vernietigen. Babidi en Buu liggen helemaal plat van het lachen. Babidi wil daarop niet wachten en zegt dat ze nu moeten verschijnen. Goku zegt dat voordat ze naar Capsule Corp. gaan ze langs hem moeten gaan. Babidi beveelt Buu Goku aan te vallen. Buu laat eerst een boer in het gezicht van Babidi. Babidi vertelt dat hij Goku moet aanvallen. Buu doet dan iets heel raars met zijn armen maar valt nog niet aan. Goku vraagt waarom Buu zich laat commanderen door Babidi. Babidi zegt dan dat hij Buu weer tot leven heeft gebracht en dat hij van hem is. Buu wordt hiervan boos. Babidi dreigt Buu dan hem weer terug in zijn bal te stoppen. Buu zegt dat als hij dat doet hij Babidi vermoordt. Buu gaat dan aanvallen. Babidi laat de hele wereld meekijken met het gevecht. Goku transformeert in Super Saiyan 2. Goten en Trunks voelen de energie van Goku. Trunks denkt dat Goku even sterk is als Vegeta. Babidi vindt het een domme truc. Goku zegt dan dat een Super Saiyan 2 niet goed genoeg voor hen is. Hij zegt dat hij het dan maar naar het volgende level moet gaan.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.