Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Super Saiyan 3?!

Babidi zegt dat hij ge´nteresseerd is in de truc die Goku zou hebben, maar dat ze niet zoveel tijd hebben. Babidi beveelt Buu hem aan te vallen. Goku wil Buu alleen even afleiden zodat Trunks de Dragonradar kan halen. Trunks staat nog stil en vraagt zich af wat hij moet doen. Misschien heeft Goku zijn hulp wel nodig. Wanneer Trunks mee kijkt met Babidi schreeuwt Goku tegen hem dat hij de radar moet gaan halen. Trunks gaat verder. Babidi vraagt zich af wat Goku deed. Hij houdt het er maar op de Goku gek is geworden van het bang zijn van Buu. Goku transformeert dan weer terug en zegt dat hij Buu en Babidi het 1 en ander over Saiyans wil leren. Hij laat eerst zijn basisvorm zien. Dan transformeert hij naar een gewone Super Saiyan. Vervolgens transformeert hij naar het volgende level, een Ascended Saiyan, of gewoon Super Saiyan 2. Piccolo vraagt zich af wat Goku aan het doen is, zou hij echt nog een level verder kunnen gaan? Krillin denkt dat hij bluft. Dan gaat Goku nog verder. Zijn powerlevel schiet de lucht in en de transformatie gaat niet zo snel als anders. King Kai voelt dat Goku aan het transformeren is en zegt dat hij dat niet moet doen. Er gebeuren dan allerlei rare dingen. Er ontstaat een harde wind en de zee begint hard te golven. Iedereen voelt Goku's powerlevel en ze geloven niet dat het zo hoog kan zijn. De stad waarboven Goku transformeert begint in te storten. Gebouwen vallen uiteen en het wordt 1 grote rotzooi. King Kai beveelt Goku nog eens niet door te gaan met transformeren. In de stad vallen vervolgens alle televisies uit. Tien en Chao-Su voelen Goku opladen. Tien denkt dat alles vernietigd zal worden als Goku zo door gaat. Ondertussen is Goku's haar al ongeveer 2 keer zo lang geworden. Dan komt het laatste deel. Zijn gil die al vanaf het begint klinkt, wordt even heel heftig en stopt dan. Goku glinstert helemaal en zijn haren zijn heel erg lang geworden. Babidi en Buu weten niet wat ze zien. Goku vertelt dat hij deze transformatie nog niet zo vaak heeft gedaan en dat het daarom wat langer duurde. Dit noemt hij een Super Saiyan 3.

Gohan is nog steeds aan het trainen op de planeet van de Supreme Kai. Gohan, Supreme Kai en Kibito voelen de energie van Goku zelfs vanaf hun planeet. Ze kunnen niet geloven dat ze Goku van zo ver kunnen voelen. Gohan verwacht niet dat dat een goed teken is.

Buu zegt dat Goku er grappig uit ziet met dat lange haar. Babidi zegt dat de Super Saiyan 3 niets voor stelt. Goku luistert en niet naar en daagt Buu uit.

Ondertussen is Trunks thuisgekomen. Hij rent naar zijn opa en oma en vraagt waar de Dragonradar is. Dat weten ze zo snel niet en ze gaan op zoek.

Goku valt aan en schopt Buu een beetje heen en weer. Hij pakt hem bij zijn staart op zijn hoofd en slaat hem telkens weer weg, terwijl Buu weer terugstuitert. Krillin en Goten vinden het prachtig. Piccolo zegt dat Goku sterker is dan iedereen, maar hij weet nog niet of hij Buu tegen kan houden. De mensen van de planeet zien ook dat Buu met iemand aan het vechten is. Goku slingert Buu nog even hard in het rond en laat hem in de stad vallen. Buu komt heel snel weer terug en heeft nog geen schrammetje. Buu valt dan aan met 1 van Vegeta's aanvallen. Buu laat zijn arm dan helemaal uitschuiven en slaat Goku in zijn gezicht. Goku voelt er niets van. Goku valt Buu dan weer aan en Buu weet ook aan te vallen. Buu zegt dat hij het leuk vindt om te spelen, omdat Goku sterk is. Babidi begint te gillen tegen Buu. Buu zegt dat Babidi stil moet zijn. Goku merkt dat Trunks nog niet weg is uit Capsule Crop. Trunks en zijn opa zijn nog altijd aan het zoeken namelijk. Goku valt dan weer aan en schopt Buu weg. Vervolgens mept hij Buu in elkaar.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.