Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Fusion Dance

Buu vernietigt alle resten van Babidi en is nu vrij. Goku merkt dat Babidi dood is. Bulma en Krillin denken dat alles misschien goed zal aflopen nu Babidi dood is. Goku weet het nog zo net niet en denkt dat ze alleen kunnen hopen. Buu ziet een stad en gaat erheen. De inwoners van de stad herkennen Buu en de hele stad raakt in paniek. Vervolgens vernietigt Buu een deel van de stad. Hij gaat naar beneden en gaat een wedstrijdje rennen houden in zijn eentje. Dan ziet hij een jonge vrouw. Buu vraagt of hij er sexy uit ziet. De vrouw zegt van wel. Buu wil dan een kusje, maar de vrouw weigert dat. Buu wordt boos. Hij ziet een blaadje liggen en kijkt erin. Hij ziet een ster in het blaadje staan en vormt zijn gezicht als die ster. De vrouw gilt nog steeds en Buu verandert haar in snoep. Vervolgens vernietigt hij de hele stad. Bij de Lookout zien ze dat Buu nog erger is zonder dan met Babidi. Goku vertelt dan dat hij minder dan een uur kan blijven. Maar Piccolo zegt dan dat hij nog lang geen dag hier is. Goku legt uit dat hij eerder terug moet omdat hij Super Saiyan 3 is geweest. Dan komt Baba binnen en zij zegt dat hij nog maar 30 minuten heeft. Trunks is onderweg.

Gohan is aan het trainen en praat zichzelf goede moed in. Omdat het zwaard zo zwaar is raakt bij snel uit balans. De Supreme Kai zegt dat het misschien tijd is voor een pauze. De Supreme Kai legt aan Kibito uit dat Gohan Buu straks zal kunnen verslaan. Gohan wil niet rusten en zegt dat hij nog een lange tijd te gaan heeft. Hij wil niet nog een keer verslagen worden door Majin Buu. Vervolgens gaat hij door met trainen.

Goten en Krillin zijn even met elkaar aan het vechten. Piccolo vraagt dan aan Goku of hij Buu zou hebben kunnen verslaan als hij het echt had geprobeerd. Goku zegt dat hij dat niet weet. Dan vraagt Piccolo waarom hij het niet probeerde. Goku zegt dan dat hij hier eigenlijk helemaal niet thuishoort. Als hij Buu zou verslaan zou er nog wel iemand komen die nog sterker is, en wie kan die dan aan? Piccolo vraagt aan Goku of hij Gohan de groeten wil doen. Dan arriveert Trunks. Hij geeft de Dragonradar aan Goku. Dan gaat de training van Goten en Trunks beginnen.

Goku vertelt wat er allemaal moet gebeuren. Ze moeten eerst hun powerlevel gelijk aan elkaar maken. Goten en Trunks worden Super Saiyan en ze laden op. Vervolgens worden ze weer normaal. Goku gaat dan de dans voordoen. Ze moeten naast elkaar staan en hun armen rechts naar buiten draaien. Dan 3 stappen naar elkaar doen en hun armen naar binnen doen. Dan moeten ze hun armen weer naar binnen doen en dan schuin gaan staan en met hun wijsvingers elkaar aanraken. Het ziet er behoorlijk ingewikkeld uit.

Buu is ondertussen de hele wereld aan het vernietigen en laat zich door absoluut niets tegenhouden.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.