Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Out From the Broken Sword

Goten en Trunks zijn nog steeds aan het trainen. Piccolo legt uit dat ze zich als 1 moeten voelen. Goten en Trunks krijgen dan ruzie met elkaar, en Piccolo moet ze uit elkaar halen. Ondertussen zijn Krillin, Bulma en Master Roshi zijn aan het kaarten en worden helemaal gek van de kreten van Goten en Trunks die bij het fuseren horen.

Gohan is hard aan het trainen en het gaat steeds beter, bijna uitstekend. Goku denkt dat het tijd is om het zwaard te testen om te kijken hoe scherp het is. Goku pakt een enorme rots uit de grond en gooit hem naar Gohan toe. Gohan snijdt de rots in tweeŽn. Goku zegt dat het tijd is voor een grotere steen. Supreme Kai denkt dan dat het tijd is voor een ander soort materiaal. Supreme Kai maakt dan een blok met het hardste metaal uit het universum. Goku gooit het blok metaal naar Gohan toe. Het metaal is zo hard, dat het zwaard in tweeŽn breekt! Gohan laat het zwaard vallen. Hij zegt vervolgens dat hij door het trainen veel sterker en sneller is geworden. Dat is misschien het doel van het Z Sword. Dan gebeurt er iets met het zwaard. Er komen allemaal stralen uit. Dan staat er ineens iemand bij hen. Supreme Kai vraagt wie hij is. Hij zegt dat hij een Supreme Kai van 15 generaties terug is. Vervolgens vertelt hij hoe hij hier nu is. Vroeger was er een enorm slecht iemand, niet zo slecht als Buu, maar nog best wel slecht. Hij was bang dat de Supreme Kai van toen hem zou stoppen door zijn krachten te gebruiken. Dus hij nam de Supreme Kai in de maling en stopte hem in het Z Sword.

Goku wil hem testen. Hij valt aan met een straal, en de oude Supreme Kai valt om en wordt enorm boos. De oude Supreme Kai zegt dat zijn vijanden niet bang waren voor zijn kracht, maar vanwege de krachten die hij kan opwekken. Goku vraagt zich af wat hij hiermee bedoelt, maar de oude Supreme Kai weigert iets te vertellen. Goku zegt dan dat hij wat tijdschriften krijgt als hij het vertelt. Maar hij vindt dat niet nodig. Goku zegt dan dat hij een date voor hem kan regelen met een echte vrouw op Aarde. Dat vindt de oude Supreme Kai wel een goed idee. Gohan vraagt zich af wie Goku met hem uit zal laten gaan. Goku vraagt aan Gohan of Videl het misschien zou willen doen, maar Gohan weigert dat te vragen aan haar. Goku denkt dan dat Bulma wel een goed iemand zou zijn. De oude Supreme Kai vindt het goed. De oude Supreme Kai begint dan uit te leggen wat zijn krachten zijn. Hij zegt dat hij van een kat een leeuw kan maken met zijn krachten. Hij kan dus slapende krachten opwekken. Vervolgens vraagt hij aan Gohan of hij zijn krachten opgewekt wil hebben. Hij zegt tegen Gohan dat hij helemaal stil moet blijven staan. Vervolgens maakt hij allemaal rare bewegingen en begint om Gohan heen te lopen. Goku vraagt dan hoe lang het nog gaat duren. Hij zegt dat het nog 25 uur in totaal gaat duren. Goku besluit dan te gaan slapen.

Goten en Trunks zijn klaar met trainen, en Piccolo denkt dat het tijd is om het eens even in het echt te proberen. Hij beveelt hen hun krachten gelijk te maken.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.