Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Gotenks is Born

Yamcha roept iedereen omdat Goten en Trunks het nu in het echt gaan proberen. Chi-Chi vraagt zich af hoe ze de fusie gaan noemen. Goten en Trunks staan naast elkaar en laden op. Piccolo beveelt ze te beginnen. Ze doen de dans en dan onstaat er een lichtflits. Ze fuseren. Maar het resultaat is niet wat ze verwacht hadden. Er staat een enorm dik iemand die ongeveer even groot is als Goten en Trunks. Krillin denkt dat het goed is, omdat Buu er ook zo uit ziet. Je moet vast zo dik zijn om zo sterk te zijn. De nieuwe persoon doet oefeningen, maar het gaat niet echt goed en na een paar stappen is ie al doodmoe. Piccolo zegt dan dat het mislukt is. Trunks maakte een kleine fout. Piccolo beveelt de nieuwe persoon weer te splitsen. Dan moeten ze maar even een half uur wachten. Yamcha vraagt of hij een naam heeft. Dat heeft ie wel, Gotenks. Gotenks zegt dan dat ie wil eten en dan gaan slapen. Dan splitst Gotenks weer in tweeŽn. Goten en Trunks kunnen zich niets meer herinneren. Ze gaan het nu nog een keer proberen. Nu ziet Gotenks eruit als een enorm oud en dun mannetje. Nadat Gotenks weer is gesplitst, proberen ze het nog een keer. Het gaat nu wel goed. Gotenks is geboren. Hij is enorm sterk. Piccolo zegt dat ze het over 30 minuten weer gaan doen, maar dan als Super Saiyans. Gotenks zegt dat dat niet nodig is, omdat hij Buu nou al wel aan kan. Vervolgens vertrekt hij.

Goku is lekker aan het slapen. Dan wordt ie wakker. Hij kijkt hoe het gaat met Gohan. De oude Supreme Kai is nog steeds aan het rondlopen om Gohan.

Buu is bezig een stad te vernietigen. Dan ziet ie een boot en vliegt erheen. Hij vliegt door de boot heen, en de boot zinkt dan. Buu ziet dan iemand in het water spartelen omdat hij niet kan zwemmen. Buu haalt hem uit het water en de man schrikt. Buu gooit hem in de lucht en doodt hem. Dan heeft hij opeens een gat in zijn buik. Hij kijkt om zich heen, maar ziet niets. Dan staat Gotenks daar boven op de bijna gezonken boot. Gotenks valt aan en schopt Buu weg. Vervolgens schiet hij een straal op hem af. Buu komt weer naar boven in een oranje vuurbal. Gotenks pakt hem en gooit hem weg. Buu ligt nu op de grond. Vervolgens blaast hij de boel op, met Buu erbij, denkt hij. Buu's benen zijn nog heel en van daaruit maakt hij zichzelf weer heel. Dan valt Buu aan. Gotenks wordt helemaal in elkaar geslagen. Buu slaat hem tegen de kant aan bij de haven. Dan komen er allemaal tanks aangereden. Ze zeggen dat ze Buu zullen aanvallen als hij zich niet over zal geven. De tanks vallen aan, maar dat heeft niet veel nut. Buu valt dan aan en vernietigt de tanks. Gotenks weet nog net de aanval van Buu te ontwijken. Zwaargewond komt hij dan bij de Lookout aan. Piccolo zegt dat ze nu naar hem moeten luisteren.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.