Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

I Kill No More

Goku is ondertussen nog aan het eten. Hij vraagt of het zal werken dat Gohans slapende krachten tot leven komen. Supreme Kai zegt van wel. Gohan doet een oog open en ziet dat de oude Supreme Kai slaapt. Hij maakt hem wakker en zegt dat hij sliep. Maar de oude Supreme Kai zegt dat hij niet sliep.

Piccolo zegt dat ze kunnen beginnen met fuseren. Hij zegt ook dat ze niet meer weg moeten gaan, want je weet wat er de vorige keer was gebeurd. En dat herinneren ze zich nog. Ze worden Super Saiyan en ze fuseren.Piccolo zegt dat ze eerst moeten kijken of ze zichzelf in controle kunnen houden. Gotenks zegt dat het gevaarlijk is om dat op deze plek te doen en vliegt weg. Piccolo gaat er achteraan. Ondertussen vliegt Gotenks 9 rondjes om de aarde. Gotenks landt, en gaat uitrusten.

Ergens op Aarde lopen 2 oude mensen. De vrouw wordt neergeschoten door een man die achter de bosjes staat. De andere man, die bij hem staat,  vraagt waarom hij dat doet. Hij zegt dat hij het doet omdat het toch de einde van de wereld is. Daarna wordt de man dood geschoten door de andere man die achter de bosjes staat. Piccolo is ondertussen aangekomen bij Gotenks. Piccolo zegt dat Gotenks te veel tijd heeft verspeeld. Gotenks zegt dat hij gelijk heeft. Maar hij heeft nog maar 1 minuut, totdat Gotenks weer splitst. Gotenks roept Buu en dan gaan ze uit elkaar. Dan gaan ze gelijk weg. Buu dacht dat iemand hem had geroepen maar Mr. Satan zegt dat hij het zich vast verbeeld heeft. Daarna gaat Mr.Satan buu een verhaal voorlezen. Maar Buu gaat weg. Mr.Satan vraagt waar hij heen gaat. Buu zegt dat hij meer mensen gaat doden. Mr.Satan gaat dan het eten klaar maken. Als Buu weg is begint Mr. Satan weer te schelden tegen Buu. Hij pakt een dynamiet uit zijn tas en zet het in een pot. De mannen die iedereen dood maken zijn in de stad. De kleine zegt dat Majin Buu in de buurt is, dus dat ze ergens anders heen moeten gaan. Mr.Satan ziet Buu aankomen en bied zijn excuses aan dat het eten nog niet klaar is. Buu komt met een gewond hondje aan. Hij zegt dat hij niet weg rent voor Buu. Mr.Satan zegt dat dat komt doordat zijn poot is gebroken. Dan geneest Buu het hondje. Maar het hondje rent nog steeds niet weg. Daarna gaat Buu met hem spelen. Buu wou het hondje een chocolaatje geven maar daar zat gif in dus zegt Mr.Satan snel dat hij honden-eten nodig heeft. Mr.Satan gaat het halen. Mr.Satan wil het dynamiet laten exploderen maar dan bedenkt hij zich. Hij ziet Buu en het hondje spelen en dat vind hij lief dus geeft hij hem wat tijd want misschien kan hij wel veranderen. Mr. Satan vraagt aan Buu waarom hij mensen doodt. Buu zegt dat dat hem werd verteld om te doen. Maar wie vroeg dat? Bibidi zei dat hij mensen moest doden en Babidi zei dat Buu huizen moest vernietigen. Mr. Satan zegt dat hij niet naar hen hoeft te luisteren. Dan zegt Buu dat hij geen mensen meer gaat doden.

Dan zijn die twee mannen er weer. De kleine zegt dat ze dicht bij het huis van Buu zijn en dat ze beter weg kunnen gaan. Dan zegt die andere dat ze hem gaan doden. Buu gooit een balletje en het hondje gaat het balletje halen. Buu gooit het balletje weer maar als het hondje de bal wil pakken wordt hij neergeschoten door 1 van die mannen. Buu is erg geschrokken.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.