Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Evil of Men

Buu kijkt nog steeds erg verdrietig. Mr.Satan ziet de 2 mannen. Ze pakken een bazooka en vuren op Buu en Mr.Satan. Het huis wordt vernietigd, maar Buu en Mr.Satan staan er nog. Buu is woedend. Het stoom komt letterlijk uit zijn hoofd. Buu loopt langzaam naar voren. Opeens staat Mr.Satan achter die mannen en slaat de kleine man van de berg. Hij verslaat de grote ook. Buu staat verbaasd toe te kijken. Het stoom komt nog steeds uit zijn hoofd. Mr.Satan pakt het hondje op, maar hij ziet dat hij nog leeft. Hij roept Buu. Buu geneest het hondje. Mr.Satan en Buu zijn zo blij dat ze gewoon gaan dansen.

Piccolo vraagt aan Dende waarom Mr.Satan bij Buu is. Dende zegt dat Mr.Satan vrienden met Buu wilt worden en dan hoeven ze niet meer tegen Buu te vechten.

Mr.Satan speelt weer met het hondje. Buu is zijn huis aan het opknappen. Zijn huis heeft een vorm van een hondje. Buu noemt zijn hondje Bee. Hij heeft ook een kamer voor Mr.Satan en Bee gemaakt.

De oude Supreme Kai kijkt naar de tv waar meisjes trainen. Gohan vindt dit absurd. Maar de oude Supreme Kai kan gedachten lezen en zegt dat als je je kracht hebt dan vind je het niet meer absurd. Gohan schaamt zich een beetje. Hij vraagt aan Gohan hoe Bulma eigenlijk is. Hij hoopt dat ze niet te oud is. Goku zit ondertussen weer te eten.

Mr.Satan is wat eten aan het koken. Hij maakt rijst. Hij gooit het omhoog en het valt op zijn hoofd. Hij geeft het eten aan Buu en zegt dat hij niet moet letten op de zwarte gekrulde draden.

Trunks en Goten zijn ondertussen weer terug. Piccolo vraagt waar ze waren. Hij heeft gezegd als de fusie is gestopt dat ze weer moesten terug komen.

Buu, Mr.Satan en Bee zijn aan het douchen. Mr.Satan vraagt of hij de rug van Buu moet schrobben. Buu vraagt dan of hij ook in het bad komt. Mr.Satan glijdt dan uit over een stuk zeep, en hij valt in het bad. Buu vraagt of hij dichterbij komt en dan duwt Buu zijn hoofd onder water. Mr.Satan vond het bad wel lekker behalve dat verdrinken dan. Hij kijkt dan nog een keer naar de foto die hij had gemaakt en verscheurt hem.Buu zegt dat hij honger heeft en Mr.Satan gaat weer het eten klaar maken. Dan staat 1 van de 2 mannen naast hem met een pistool. Hij knalt Mr.Satan neer. Vervolgens vlucht de man weg. Buu ziet Mr.Satan en begint te huilen. Het stoom komt weer uit zijn hoofd en Buu geneest Mr.Satan. Buu heeft pijn van iets en gilt het uit. Hij zegt dat Mr.Satan weg moet gaan met Bee. Dan wordt Buu woedend en zegt dat ze weg moeten gaan. Er komt een grote rookwolk uit zijn hoofd. En dat blijft boven hem staan. Daar komt ineens een andere Buu uit. De normale Buu heeft geen pijn meer. De man en Mr.Satan kijken toe. De nieuwe Buu draait zich om en vermoordt de slechte man.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.