Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Empty Planet

Buu is op Kami's Lookout. Ze zien dat Buu getransformeerd is. Buu roept maar 'produce' maar niemand weet waar hij het over heeft. Piccolo vraagt wat hij wil dat ze 'producen'. Buu zegt dat hem een goed gevecht beloofd was, en hij wil nu vechten. Maar Goten en Trunks liggen te slapen. Piccolo zegt dat degene die zo sterk is aan het slapen is. Buu zegt dat hij hem dan maar wakker moet maken. Maar Piccolo zegt dat hij hem beter kan vechten wanneer hij op zijn maximum is. Maar Buu wil meteen vechten.

Chi Chi en de rest zijn ondertussen ook aangekomen en Chi Chi wil wel vechten met Buu. Maar gelukkig houdt Ox King haar tegen. Buu zegt steeds maar dat hij nú wil vechten. Maar Piccolo probeert hem nog steeds over te halen. Piccolo zegt dat er nog genoeg mensen zijn om te vermoorden terwijl hij aan het wachten is. Dende is heel erg verbaasd maar Piccolo zegt dat hij stil moet zijn.

Buu is stil en loopt een rondje op de Lookout kijkend naar de aarde. Piccolo weet dat hij aan het kijken is hoeveel mensen er nog levend zijn. Piccolo gaat naar Krillin en hij zegt dat Krillin naar Goten en Trunks moet gaan en ze mee moet nemen naar de Hyperbolic Timechamber. Piccolo is zegt dat Buu namelijk veel te sterk is, en Goten en Trunks moeten sterker worden. Krillin gaat naar binnnen naar Goten en Trunks.

Chi Chi probeert zich nog steeds los te wurmen en hij lukt haar. Ze valt Buu aan maar Piccolo maakt net op tijd haar bezem kapot zodat ze daarmee niet meer kan slaan. Chi Chi zakt op de grond. Ox King vraagt of alles goed is met Chi Chi, maar Chi Chi zegt dat ze niet wilt dat Goten met hem gaat vechten. Buu kijkt Piccolo even aan en loopt dan verder.

Krillin probeert ondertussen Goten en Trunks wakker te maken, maar het lukt hem helemaal niet. Goten zegt dan ineens dat hij inderdaad erg van gebraden kip houdt. Krillin ziet dat Goten echt bijna hetzelfde als Goku is. 

Buu is klaar met zijn rondje te lopen hij zegt dat het tijd is om te doden. Hij houdt zijn hand omhoog en er komen miljoenen kleine straaltjes uit. Die vliegen allemaal richting de aarde en elk straaltje doodt 1 mensen. Iedereen denkt dat het vuurwerk is, maar ze komen er dan al snel achter dat dat niet zo is.

De Supreme Kai voelt dat de aarde onder vuur ligt. Gohan zit nog steeds bij de Old Kai die maar vreemde strips leest en wordt een beetje boos.

De stralen komen ook bij Tien en Chao Su. Maar die zijn nog net wel goed genoeg om ze te ontwijken. Maar verder gaat iedereen dood. Dan stopt Buu en Piccolo zegt dat hij iedereen terug zal wensen met de Dragonballs. Buu wil weer gaan vechten. Piccolo zegt dat het sterke iemand klaar kan zijn in 1 uur. Buu vraagt wat een uur is. Piccolo maakt een reuze zandloper en laat het even zien. Buu zegt dat hij helemaal niet zo lang wil wachten. Videl staat dan op en vraagt waarom niet. Ze zegt dat Buu zeker bang is. Buu zegt dat ze een grote mond heeft en dat ze maar dood moet. Alleen dan zegt Piccolo dat dat Mr. Satan's dochter is. Buu ziet dan ook dat het inderdaad Mr. Satan's dochter is en hij zegt dat hij een uur zal wachten.

Trunks en Goten liggen nog altijd te slapen en dan worden ze ineens allebei wakker. Krillin rent er snel heen en zegt dat ze snel naar de Hyperbolic Timechamber moeten. 

Gohan zit nog steeds bij de lachende Old Kai. Goku zegt dan dat hij de aarde niet meer kan voelen. De Supreme Kai zegt dat Buu ze allemaal heeft gedood. Goku is verbaasd want toen hij 5 minuten geleden nog keek was iedereen er nog. De Supreme Kai zegt dat Buu het deed met gewoon 1 aanval. 

Gohan zegt dan tegen de Old Kai dat ze nu al zitten voor meer dan 20 uur. De Old Kai zegt dat het misschien al wel klaar is. Old Kai zegt dan dat Gohan nu wel super sterk moet zijn. Hij zegt ook dat het soms wat langer duurt voor de ontzettend sterke natuurlijk. Gohan zegt dat hij genoeg heeft van de spelletjes van de Kai. Hij staat op en wordt een beetje boos. Dan ziet iedereen Gohan's nieuwe kracht, en ook Gohan zelf merkt het dan. Gohan vraagt zich af of die kracht wel echt van hem was. En dat was hij echt. Old Kai zegt dat ze nog niet eens klaar waren en Gohan gaat weer zitten en ze gaat verder met de vreemde training. Goku zegt dat hij dat niet verwachtte. Supreme Kai zegt dat hij gewoon een Kai en en dat hij gewoon briljant is. Maar hij kent ook geen schaamte. Goku vraagt waarom. Supreme Kai zegt vanwege die kus. 

Goten en Trunks lopen naar de Hyperbolic Timechamber maar zijn nog wat moe.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.