Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Super Moves of Gotenks

Het begint met Gotenks en Buu die tegenover elkaar staan in de Hyperbolic Time Chamber en Piccolo die zich staat te ergeren dat Goten en Trunks geen Super Saiyan waren toen ze fuseerden. Gotenks begint allemaal aanvallen te doen zoals Nucleaire Trap maar het haalt niet veel uit. Gotenks wil een aanval doen maar Buu roept stop. Hij zegt dat Gotenks de aanval op zijn gezicht moet doen. Gotenks wordt kwaad en gebruikt zijn vuist als helikopter en slaat Buu op zijn gezicht. Buu schud met zijn nek en maakt de lucht blauw. Gotenks valt om. Gotenks blijft aanvallen met aanvallen met rare namen zoals Schreeuwende Boze Vrouw. Gotenks zegt tegen Buu dat hij even tijd nodig heeft en loopt naar Piccolo. Hij vraagt aan Piccolo hoe hij Buu moet verslaan. Piccolo zegt dat dat kan. Maar daar neemt Gotenks geen genoegen mee. Hij sleurt Piccolo mee en vraagt om hulp. Hij zegt dat hij alles heeft geprobeerd. Gotenks zegt tegen Piccolo dat hij niet al zijn kracht gebruikt zodat hij Buu kan verrassen. Piccolo wordt daar boos over en zegt dat Gotenks meteen al zijn kracht had moeten gebruiken. Buu luistert mee en wordt boos. Gotenks zegt dat ie wil dat de mensen hem moeten herinneren dat hij veel sterker is als Buu. Maar Piccolo zegt dat Gotenks niet begrijpt dat het lot van de wereld in zijn handen ligt. Buu wordt super boos en roept: "Alles wat jullie doen is praten!" Gotenks vliegt op Buu af en zegt: "Laat de 2e ronde beginnen"! Piccolo zucht en zegt dat Gotenks het nou maar beter goed kan doen.

Ondertussen op loopt Bulma heel onrustig heen en weer. Krillin zegt dat hij hoopt dat Goten en Trunks genoeg training hebben gehad. En Master Roshi zegt dat je heel sterk moet zijn om Buu te verslaan. Bulma slaat nu helemaal door en begint te schreeuwen over dat ze het al erg genoeg vindt zonder het praten van ze.

Bij Gotenks gaat het nog precies hetzelfde. Gotenks deelt wat rake klappen uit maar het doet Buu niets. Nu gaat Gotenks super snel rondtollen en vliegt op Buu af. Buu ontwijkt en Gotenks wordt duizelig. Gotenks tolt vervolgens helemaal de grond in. Piccolo helemaal verbaasd zegt in zichzelf: "Was dit ook een deel van het plan"?
Buu zegt dat hij er genoeg van heeft. Hij zou tegen goede tegenstanders moeten vechten. Gotenks zegt: "Oh ja ik gebruik mijn plan en ik ben sterker dan je denkt".
Hij blaast zich uit de grond en zegt dat als hij Buu was dat hij dan al snel weg was gerend. Gotenks schreeuwt: "Super Saiyan"! Hij wordt Super Saiyan en Piccolo wordt helemaal opgewonden. Buu staart een beetje verschrokken voor zich uit. Piccolo wist niet dat Gotenks nog Super Saiyan kon worden na het fuseren. Gotenks powert heel snel op. Piccolo denkt dat ze nu wel een kans hebben. Gotenks vraagt aan Buu of hij klaar is en begint te bedenken wat hij nou zal doen. Hij gaat op de grond zitten en zegt dat ie nou een goede zet moet doen maar er ook een paar over moet laten voor later. Gotenks schreeuwt wat en maakt een grote ring in de lucht. Hij laat de ring boven Buu zweven. Nu laat hij de ring om Buu heen gaan steeds strakker. Buu kijkt wat rond. Alles beeft en Piccolo mompelt enthousiast: "hij heeft hem". Buu zit vast en siddert een beetje. Vervolgens schreeuwt Buu het uit van de pijn. Gotenks zegt: "Dat moet pijn doen". Buu gromt heel zelfverzekerd: 'Kijk maar goed". Vervolgens laat hij de ring in stukken spatten! Piccolo voelt zich machteloos. Buu schudt het stof van zich af en Gotenks is een beetje bang. Gotenks lacht tegen Buu: " Precies wat ik verwachtte, je bent zo voorspelbaar". Deze keer valt Buu aan! Hij trekt en raar gezicht en wil slaan maar Gotenks vliegt weg. Buu is allang in de lucht en trapt Gotenks omhoog. Buu vliegt er achteraan, ze gaan heel hoog. Buu trapt Gotenks weer omlaag, Gotenks suist omlaag en Buu vliegt er weer achteraan. Maar Gotenks stopt net voor de grond! Hij wil op Buu afgaan maar hij kijkt hem meteen recht in zijn gezicht!  Gotenks wordt naar Piccolo toe geslagen. Piccolo vangt hem op en wordt de deur in geblazen. Buu hangt ondertussen in de lucht te lachen.

Gotenks komt weer bij bewustzijn in een bad met stromend water. Hij draait de kraan uit en dan komt Piccolo's hoofd boven drijven. Ze praten nog wat.

Buu wordt nu ongeduldig. Hij wordt echt ongeduldig maar dan hoort hij Piccolo praten. Buu wenkt Gotenks en Gotenks vliegt achter Buu aan. Ze beginnen weer te vechten. Buu is duidelijk sterker hij trapt Gotenks naar beneden en vliegt er achteraan,  maar Gotenks vliegt omhoog en beukt met zijn kop tegen die van Buu aan. Er is een hele hoop geknal en je ziet Buu en Gotenks allebei dol door de lucht vliegen. Gotenks komt op zijn voeten terecht en houdt zijn hoofd vast. Maar Buu komt op 3 "poten" terecht. Gotenks begint wat stoer te praten. Hij laadt op en roept: "Super Ghost Kamikaze Attack". Hij laat een klein spookje uit zijn mond komen! Het spookje krijgt langzaam de vorm van Gotenks en zegt: "He Buu ben je er klaar voor"?!

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.