Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Trapped in Forever

Het geestje van Gotenks vliegt een beetje rond en probeert Buu bang te maken. Gotenks beveelt het geestje om aan te vallen. Buu probeert het spookje weg te slaan. Maar dan ontploft hij. De rechterkant van Buu is bijna helemaal vernietigd. Vervolgens doet Gotenks zijn aanval nog een keer. Dit keer maakt hij 10 spookjes. Gotenks laat zijn spookjes opstellen in een rij. Buu ligt op de grond een drankje te drinken. Gotenks laat 2 spookjes aanvallen. Buu ontwijkt de spookjes zodat ze op elkaar knallen. De 2 spookjes vernietigen elkaar een Buu is nog heel.

Goku merkt op dat Buu's energiesignaal compleet verdwenen is. Ook Goten en Trunks kan hij niet voelen. De oude Supreme Kai zegt dat ze in een andere tijddimensie aan het vechten zijn. De oude Supreme Kai zegt dat Piccolo Buu in de kamer had gelaten.

Bulma heeft wat lekkers gemaakt voor Goten en Trunks als ze uit de kamer komen. Krillin weet zeker dat ze kunnen winnen omdat ze de zoons van Goku en Vegeta zijn.

Piccolo zegt dat Gotenks niet veel tijd meer over heeft en dat hij snel zal splitsen. Gotenks beveelt de andere spookjes om aan te vallen. 2 spookjes schudden elkaar de hand, maar ontploffen dan. Dan beveelt hij iedereen, behalve nummer 10 aan te vallen. Vlak voordat ze Buu zouden raken stoppen ze en praten ze met elkaar. Ze doen net alsof ze een koekje zien. Vervolgens vallen ze aan door om Buu's nek te gaan zitten. Van Buu is nu bijna niets meer over. Nummer 10 valt nu aan en gaat in Buu's mond. Vervolgens ontploft Buu in allerlei stukjes.

Mr. Satan denkt aan Buu. Hij denkt aan wat er gebeurd is, en besluit dan samen met Bee door te gaan. Ze vinden het raar dat iedereen weg is.

Piccolo zegt dat Buu nog steeds heel kan worden. Ze moeten elk stukje vernietigen. Daar beginnen ze dan maar mee. Wanneer ze elk stukje vernietigd hebben, denken ze dat ze Buu hebben verslagen. Maar dan komt er een harde wind. Buu is weer terug. Gotenks zegt dan dat hij alles geprobeerd heeft. Gotenks doet dan net alsof hij niks meer kan doen. Buu pakt Gotenks met zijn staart op zijn hoofd. Gotenks laat zich in elkaar slaan door Buu. Dan doet Piccolo iets. Hij blaast de deur van de Time Chamer op. Nu kan niemand meer uit de Time Chamber. Buu en Gotenks zijn verbaasd.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.