Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Feeding Frenzy

Piccolo vertelt dat ze voor altijd in de Hyperbolic Time Chamber zullen blijven. Hij heeft de enige uitgang vernietigd. Buu wordt boos omdat ie geen snoep en chocola kan eten. Buiten de deur hebben ze de knal ook gehoord. Mr. Popo vertelt dat er geen weg uit meer is. Master Roshi denkt dat Piccolo vond dat Buu te sterk was, zodat hij gedwongen werd de deur te vernietigen. Gotenks wordt boos op Piccolo omdat hij zijn beste techniek nog niet gebruikt heeft. Piccolo wordt dan boos omdat Gotenks zei dat hij geen krachten meer over had. Gotenks zegt dan dat hij het gevecht spannender wou maken door dat te zeggen. Buu loopt even en begint dat heel hard te gillen. Hij gilt zo hard dat er een gat komt in de Time Chamber. Het is een gat in de dimensie. Buu ontsnapt door het gat naar buiten. Gotenks en Piccolo proberen ook nog door het gat te gaan, maar dan is het al dicht.

Buiten de Time Chamber zien ze Buu dan. Goku voelt ook dat Buu terug is. De Supreme Kai vraagt of Gotenks en Piccolo ook terug zijn, maar Goku zegt dat hij ze niet voelt. De oude Supreme Kai geeft Goku dan een bol, waarmee hij kan zien wat er bij de Lookout gebeurt.

Bulma vraagt wat Buu heeft gedaan met Goten en Trunks. Buu zegt dat hij geen gejank wil horen. Hij wil chocola.

In de Time Chamber worden Piccolo en Gotenks weer boos op elkaar. Dan heeft Piccolo een plan: hetzelfde doen als Buu. Ze beginnen allebei zo hard mogelijk te gillen. Maar het lukt ze niet. Dan proberen ze het nog een keer.

Krillin wil proberen met Buu te vechten. Hij zegt dat hij aan gaat vallen en wanneer hij dat doet moet iedereen naar binnen gaan. Krillin valt aan, en #18 loopt met de rest naar binnen. Buu verandert Krillin in een reep chocola en eet hem op. Vervolgens verandert hij ook #18 en Marron in chocola. Dan verandert Buu iedereen op de Lookout in chocola. Goku ziet het ook en wordt enorm boos. Hij kan het niet hebben dat hij gewoon moet zitten toekijken. Gohan vraagt wat er aan de hand is, maar Goku zegt dat hij gewoon weer verder moet gaan met zijn training.

Gotenks en Piccolo zijn nog steeds aan het schreeuwen, maar het werkt niet. Gotenks zegt dan dat hij geen keuze heeft. Piccolo vraagt wat hij gaat doen. Gotenks maakt wat bewegingen en begint dan op te laden. Langzaam transformeert hij in Super Saiyan 3! Wanneer dat gedaan is, gilt hij nog eens en er komt weer een gat in de dimensie. Gotenks en Piccolo ontsnappen. Ze zijn nu weer bij de Lookout. Ze zien Buu eten en zeggen dat ze terug zijn. Gotenks vraagt waar iedereen is. Buu zegt dan dat hij ze allemaal opgegeten heeft. Gotenks wordt boos en laadt op. Zal hij Buu kunnen verslaan?

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.