Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

A Whole New Gohan

Goten en Trunks zijn niet meer gefuseerd, en het lijkt er niet op dat ze nog een kans maken. Piccolo zegt dat het nu gedaan is. Goten heeft een idee: wegrennen. Maar Trunks denkt dat ze niet weg kunnen rennen. Trunks vindt dat ie veel te jong is om te sterven. Wanneer Buu wil aanvallen zegt Piccolo dat hij wil vechten. Trunks legt uit dat hij Buu onmogelijk kan verslaan. Goten vraagt aan Trunks of hij nog een idee heeft. Dat heeft ie wil: excuses aanbieden, en hem veel snoep geven. Trunks stuurt Goten weg om snoep te gaan halen, maar komt snel weer terug omdat er geen winkel in de buurt is. Buu gaat dan zitten en valt in slaap. Ze horen hem snurken en vragen zich af of ie hen voor de gek houdt, of niet. Goten en Trunks gaan kijken bij hem. Langzaam lopen ze naar hem toe. Wanneer de snottebel bij zijn neus knapt, kruipen Goten en Trunks in elkaar omdat ze bang zijn dat hij wakker is geworden. Goten vraagt zich af hoe hij zo zittend kan slapen. Trunks zegt dat hij hen voor de gek aan het houden is. Goten wil dan in zijn 'hoorn' knijpen. Piccolo zegt dan dat ze dat niet moeten doen, omdat ze zo extra tijd kunnen winnen voor de nieuwe fusie.

Piccolo draait zich om omdat hij een persoon aan voelt komen. Buu wordt ook wakker. Ze vragen zich af wie het is. Piccolo roept dan dat het Goku is, maar Goten zegt dat het zijn broer Gohan is. Het is inderdaad Gohan, en hij landt voor de neus van Buu, Piccolo, Trunks en Goten. Hij vraagt waar iedereen is. Goten en Trunks leggen uit dat iedereen opgegeten is door Buu. Hij beseft dat ze zonder Dende niemand terug kunnen wensen. Dan voelt Gohan wat, iets heel zwaks.

Gohan loopt naar Buu toe en blijft vlak voor hem staan. Buu vraagt of hij komt om te vechten. Niet alleen vechten, zegt Gohan, maar ook doden.

Kibito en de Kai's zien dat Gohan het tot nu toe fantastisch doet. Het was een goede zet geweest om Gohan mee te nemen naar de wereld van de Kai's. Goku en de Supreme Kai leggen uit dat de Aarde op zichzelf moet kunnen passen, en geen hulp nodig moet hebben van 'dode' mensen.

Goten en Trunks gaan weer fuseren omdat ze Gohan willen helpen. Buu laadt dan op, en Gohan doet hetzelfde. Gohan valt gelijk aan en ramt in z'n gezicht. Goten en Trunks stoppen de fusie, omdat ze geschrokken zijn van Gohans krachten. Gohan trapt Buu nu tegen z'n hoofd aan. Buu is enorm boos geworden en valt aan, maar Gohan is te snel en te sterk. Gohan valt weer terug aan en slaat Buu in z'n maag. Buu valt dan weer aan, maar Gohan is gewoon veel te snel. Dan valt Gohan weer aan en Buu belandt op zijn rug op de grond. Gohan zegt dat Buu nu wel weer op mag staan, omdat hij toch niet gewond kan zijn geraakt van zo'n aanval. Gohan loopt naar Buu toe en versnelt dan en schopt Buu in z'n maag. Hij ramt Buu weg, en pakt hem bij zijn 'hoorn'. Hij slingert hem tegen een berg aan. Buu doet dan een aanval vanuit zijn mond, maar Gohan kan de aanval weg slaan. Buu maakt een bal van zichzelf en vuurt zichzelf af op Gohan. Gohan houdt Buu tegen, maar dat helpt niet. Ze knallen op een berg, en daarin kan Gohan Buu weer makkelijk ontwijken. Gohan pakt Buu vast en slingert hem de lucht in. Vervolgens mept hij hem op de grond. Buu zoekt naar Gohan, maar ziet hem niet. Dan vertelt Gohan waar hij is.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.