Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Search for Survivors

Gohan vraagt wat er met Buu aan de hand is. Buu probeert weer aan te vallen, maar Gohan is sneller. Buu vuurt dan allemaal stenen op Gohan af. Dan komt Buu snel op Gohan afgevlogen en hij probeert een aanval vanuit zijn mond te doen vlakbij Gohan, maar Gohan kan de aanval terugduwen in zijn mond. Gohan mept Buu dan helemaal in elkaar. Buu zegt dat hij weet wie hij is. Hij vertelt dat hij Gohan al een hele tijd gevoeld heeft, vanwege zijn steeds groter wordende kracht. Hij wist dat Gohan zou komen. Hij vertelt dat hij geen sterkere kracht dan hij kan laten bestaan. Buu begint te schreeuwen en het lijkt erop dat hij aan het opladen is. Gohan vliegt dan snel weg, en Buu lijkt zichzelf op te blazen.

Mr. Satan en Bee zijn in een dorpje aanbeland en zien een saloon die niet vernietigd is. Samen gaan ze wat drinken. Maar net als Mr. Satan iets wil gaan drinken ontstaat er een enorme wind en heel fel licht. De saloon is ingestord, en Mr. Satan ziet een enorme stofwolk en realiseert zich dat dat Buu moet zijn.

Gohan heeft Piccolo, Trunks en Goten gered. Het lijkt erop dat Buu zichzelf heeft opgeblazen, maar Gohan gelooft niet dat Buu dood is. Piccolo kan Buu niet voelen, maar Gohan denkt dat Buu iets aan het plannen is. Piccolo vraagt hoe Gohan zo sterk is geworden.

Gohan heeft het hele verhaal aan Piccolo verteld. Gohan vraagt waar de Dragonradar is. Trunks zegt dat hij hem aan Piccolo heeft gegeven. Gohan zegt dat hij Dende nog kan voelen. Gohan vindt dat ze Dende moeten gaan zoeken, en dat vindt Piccolo ook wel een goed idee. Gohan ziet dan een man en een hond lopen. Ze zien dan dat het Mr. Satan is. Piccolo pakt Mr. Satan dan op, en Goten het hondje Bee. Piccolo laat Mr. Satan vallen en Trunks vliegt snel weer naar hem toe. Trunks ziet dan ook Dende lopen. Ze vliegen allemaal naar hem toe. Dende legt uit dat Mr. Popo hem gered heeft door hem snel weg te gooien, toen Buu wilde aanvallen. Ook Goku ziet dat Dende terug is. De Supreme Kai vraagt zich af hoe ze de Dragonballs gaan gebruiken.

Dan voelen Gohan en de rest Buu weer. Gohan gaat naar Buu toe en zegt dat niemand in het gevecht betrokken moet worden, behalve hijzelf. Gohan vraagt zich af waarom Buu nu al terug is. Hij is niet veranderd. Buu zegt dat hij tegen Goten en Trunks wil vechten. Gohan zegt dat hij dat niet mag. Buu daagt Goten en Trunks uit, en maakt ze uit voor watjes. Op de rug van Buu vormen zich nu 2 bobbels.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.