Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Majin Buu Transforms

Buu daagt Goten en Trunks uit. Goten en Trunks pikken dit niet en willen weer gaan fuseren. Piccolo wil ze tegenhouden omdat hij iets geks voelt. Goten en Trunks vliegen naar voren richting Buu en willen gaan fuseren. Gohan zegt dat ze dit niet moeten doen, omdat hij al in gevecht is met Buu. Goten en Trunks gaan toch fuseren, en ze luisteren niet naar de raad van Gohan en Piccolo. Gotenks is er weer, en hij is gelijk Super Saiyan 3. De 2 roze bollen vloeien over de grond richting Gotenks en Piccolo. Bee, de hond van Mr. Satan, ziet 1 van de roze bollen, en blaft ernaar. Bee klimt uit de handen van Mr. Satan en rent naar de roze bol die naar Gotenks vloeit. Op dat moment wordt Gotenks gepakt door de roze bol, en de bol vouwt zich helemaal rond Gotenks. Piccolo is vervolgens het tweede slachtoffer. Dan vliegen de 2 bollen met daarin Gotenks en Piccolo naar Buu toe, en Buu absorbeert ze. Buu is nu getransformeerd. Hij heeft nu het pak van Gotenks aan, en de slurf op zijn hoofd is een stuk langer. Ook is hij een stuk sterker, en kan hij betere aanvallen.

Buu vertelt hoe hij zijn plan had bedacht. Hij had Gohan de tijd gegeven, omdat hij wist dat Goten en Trunks tijd nodig hadden om opnieuw te kunnen fuseren. Gohan daagt Buu uit, en Buu wil wel vechten. Buu zegt dat hij sterker en beter is dan ooit, en dat hij hem nooit zal kunnen verslaan in zijn nieuwe vorm.

Gohan valt aan en het gevecht lijkt gelijk op te gaan. Gohan lijkt zelfs een stuk sterker. Met een paar aanvallen weet hij Buu van zich af te houden. Dan vuren ze allebei een straal op elkaar af. Buu wint, en slaat Gohan in de grond. Gohan loopt even weg, en dan vliegen ze weer op elkaar af. Ze raken elkaar vol in het gezicht met een trap. Gohan en Buu praten even met elkaar, en Buu vertelt weer dat hij onverslaanbaar is. Gohan valt weer aan, maar Buu pakt hem beet. Vervolgens draait Buu zijn staart rond zijn nek. Buu slaat Gohan weg. Wanneer Gohan omkijkt en weer terug wil gaan, wordt hij vol geraakt door een aanval van Buu. Gohan wordt de grond in geboord, en de Supreme Kai kan Gohan niet meer voelen. De oude Supreme Kai zegt dat hij denkt dat het gevecht voorbij is. Gohan verbergt zich, maar Buu weet door Piccolo dat Gohan nog niet verslagen is. Gohan komt dan weer tevoorschijn en valt aan.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.