Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

The Old Kai's Weapon

Gohan valt aan, maar hij kan Buu niet eens raken. Buu pakt Gohan dan vast, en Gohan probeert Buu te trappen. Buu is echter veel te snel en kan Gohan al weer slaan, maar hij slaat niet door. Gohan is verbaasd dat Buu zo sterk is geworden. Buu slaat Gohan vervolgens toch, de grond in. De Supreme Kai ziet dat Gohan niet sterk genoeg is. Ook de oude Supreme Kai ziet het, en denkt na. Gohan komt weer tevoorschijn, en ziet Buu een aanval voorbereiden. Buu doet dan Piccolo's Special Beam Cannon. Gohan heeft de aanval afgeweerd, maar is helemaal uitgeput. Buu maakt Gohan dan ongelooflijk kwaad en hij valt aan. Buu pakt Gohan dan beet, en duwt Gohan door tientallen rotsen heen. Toch weet Gohan ook deze aanval levend door te komen.

Buu gaat dan over op de aanvallen van Gotenks. Hij doet de Ghost Kamikaze Attack van Gotenks. Het spookje vliegt op Gohan af. Gohan probeert het spookje met stralen te vernietigen, maar valt dan aan door hem te slaan. Dat was niet zo'n slim idee, want het spookje vernietigt blaast zichzelf nu op. Gohan valt vervolgens op de grond.

Goku ziet dat Gohan dit niet vol kan houden. De oude Supreme Kai zegt dat ze er iets aan kunnen doen, bijvoorbeeld door Goku terug te sturen. De Supreme Kai legt uit dat Goku niet terug. De oude Supreme Kai zegt dan dat hij zijn leven op zal geven, en zijn leven aan Goku zal geven.

Vegeta staat bij King Yemma. Baba krijgt de taak om Vegeta terug te sturen naar de Aarde. Vegeta heeft zin om weer te vechten.

Gohan lijkt bewusteloos. Buu wil Gohan afmaken, maar hij wordt afgeleid door Bee. Buu richt dan op het hondje. Net voordat Buu wil schieten, valt Mr. Satan Buu aan. Het helpt alleen niet zo gek veel. Dan wil Buu Mr. Satan aanvallen, en plots wordt Gohan weer wakker. Met zijn laatste krachten valt hij Buu aan. Buu sluit Gohan dan in met 3 ringen. Buu wil Gohan dan afmaken met een Kamehameha. Gohan doet dan weer een beroep op zijn innerlijke krachten zoals altijd bij een moeilijke situatie. Hij doorbreekt de ringen en ontwijkt de Kamehameha.

De oude Supreme Kai neemt afscheid en geeft zijn leven dan op. Hij valt op de grond en na een paar seconden verdwijnt de ring boven Goku's hoofd. Het leek erop dat de oude Supreme Kai niet meer zou kunnen bijkomen, maar dan staat hij weer op, met een ring natuurlijk en hij beveelt Goku om terug te gaan naar Aarde.

Gohan verstopt zich achter een steen, en Buu sloopt de stenen vlakbij Gohan. Gohan probeert dan te vluchten, maar Buu vindt hem overal. Gohan valt aan, maar Buu slaat hem de grond weer in. Gohan vuurt dan een straal af, maar krijgt hem even hard weer terug van Buu. Buu vliegt dan de kuil in waar Gohan zich verstopt. Hij is verbaasd over het feit dat Gohan nog leeft. Hij besluit Gohan dan maar rond te gaan slaan.

Goku wil teruggaan, maar de oude Supreme Kai vraagt of hij wel een plan heeft om Buu te verslaan. Goku zegt dan dat hij wil fuseren met Gohan. De oude Supreme Kai zegt dat hij het waarschijnlijk heeft over de soort fusie van Goten en Trunks. Dat is geen goed plan, omdat Buu Goku en Gohan echt de tijd niet zal geven om te oefenen. Goku vraagt dan waarom de oude Supreme Kai zijn leven opgegeven heeft voor Goku.  De oude Supreme Kai geeft Goku zijn oorbellen. Goku doet 1 oorbel in zijn linker oor. Gohan moet de andere oorbel in zijn rechter oor doen, en dan zullen Goku en Gohan fuseren.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.