Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Ready to Fuse?

Goku vraagt of het echt mogelijk is om te fuseren met oorbellen. De Supreme Kai vraagt zich af waarom hij het niet wist van de oorbellen. Kibito en de Supreme Kai gaan het dan uitproberen en het werkt inderdaad. Kibito en de Supreme Kai zijn gefuseerd. Goku vraagt hoe lang de fusie zal duren. Hij krijgt te horen dat de fusie geen tijdslimiet heeft. De oude Supreme Kai zegt dat hij zelf ook gefuseerd is met een oud vrouwtje, toen hij nog jong was.

Gohan probeert nog steeds te ontsnappen van Buu, maar het mislukt telkens. Dende en Mr. Satan kijken wat er allemaal gebeurt, en ook zij zien dat het gevecht niet lang meer zal duren. Buu valt weer aan met een straal, en Gohan heeft nog de kracht de straal terug te kaatsen. Buu valt dan echter weer aan, en nu kan Gohan er niets aan doen. Gohan ligt op de grond, en Dende komt op hem af rennen. Dende begint Gohan te genezen. Gohan zegt tegen Dende dat hij zich moet verstoppen. Buu is verbaasd, maar weet dan dat Dende kan genezen. Gohan is weer helemaal heel. Buu schiet dan op Dende, maar vlakt voordat de straal Dende zou raken, wordt de straal weggeslagen door Tien. Buu valt Tien aan, maar Tien vliegt omhoog en ontwijkt de straal. Tien doet dan zijn sterkste aanval, Tri-Beam. Het doet Buu echter niets.

Goku vraagt nog even of hij Super Saiyan moet worden voor de fusie, maar dat is niet nodig. Vervolgens gebruikt Goku Instant Transmission om terug te gaan naar de Aarde.

Buu staat op het punt om weer aan te vallen, maar net op tijd weet Goku er tussen te komen, en met een aanval snijdt hij Buu in 2 stukken. Buu zegt dat hij Goku ook zal verslaan, maar Goku komt met het nieuws dat hij weet hoe hij Buu zal verslaan. Buu schopt met en onderste deel van zijn lichaam Tien op de grond, en voegt dit vervolgens weer toe aan zijn bovenlichaam. Goku gooit de oorbel naar Gohan toe, maar Gohan laat de oorbel op de grond vallen. Goku zegt dat hij de oorbel moet zoeken, en vervolgens in zijn rechter oor moet doen. Buu valt dan aan. Goku transformeert in Super Saiyan 3, terwijl Gohan de oorbel zoekt. Buu schiet dan op Gohan, zodat de zoektocht ook niet echt op schiet. Goku valt Buu dan weer aan, maar veel helpt het niet. Buu is te snel en te sterk. Buu wil weer aanvallen, maar stopt plotseling en hij begint te kreunen en te zweten. De fusie van Goten en Trunks is uitgewerkt en nu ziet Buu eruit als Piccolo. Ook is de kracht van Buu een stuk afgenomen. De staart van Buu is nog achtergebleven als deel op de grond, en dat is nu omgevormd tot een zelfde roze bol als toen hij Goten en Trunks absorbeerde. Dan wordt plotseling ook Gohan geabsorbeerd. Goku pakt snel de oorbel die Gohan nog net kon laten vallen.

Goku moet nu met iemand anders fuseren. Tien ligt op de grond. Dan is het de keus tussen Dende en Mr. Satan.

Vegeta vliegt samen met Baba richting de Aarde.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.