Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Union of Rivals

Buu vraagt wat Goku nu gaat doen. Goku is op zoek naar iemand om mee te fuseren. Buu zegt dat hij Goku de kans zal geven om met iemand te fuseren. Hij krijgt 5 tellen de tijd. Goku stelt zich voor hoe het is om met Dende te fuseren, maar komt tot de conclusie dat Dende nodig is voor de Dragonballs en dat Dende te klein is. Dan stelt hij zich voor hoe het is om met Mr. Satan te fuseren. Maar Mr. Satan is niet echt een vechter, en heeft geen verstand van energie. Maar hij kent weer wel wat gevechtstechnieken. Goku heeft geen keuze en moet wel met Mr. Satan fuseren. Goku schreeuwt naar Mr. Satan dat hij de oorbel in moet doen. Net voordat Goku de oorbel wil gooien voelt Goku wat.

Vegeta is teruggekeerd op Aarde. Vegeta denkt dat Buu hem snel genoeg zal vinden. Buu is bij 5 aangekomen en valt aan. Goku doet net op tijd Instant Transmission en komt dan bij Vegeta terecht. Ook de Kais zien dat Vegeta terug is. De oude Supreme Kai zegt dat als Goku en Vegeta zullen fuseren dat ze dan Buu ook wel aan kunnen.

Buu zegt dat hij Goku zal achtervolgen hoe lang het ook duurtl. Hij heeft toch niets anders te doen.

Goku legt uit hoe hij weer tot leven is gekomen, maar merkt dan dat Buu er weer aan komt. Hij beveelt Baba weg te gaan. Vervolgens legt hij uit hoe hij Buu denkt te kunnen verslaan. Hij vraagt Vegeta de oorbel in te doen. Vegeta vraagt waarom hij dat moet doen. Goku zegt dat ze dan zullen fuseren. Vegeta zegt dat het een leuk aanbod is, maar dat hij het aanbod afslaat.

Buu komt eraan, en Vegeta en Goku transformeren. Buu valt aan met een straal, en samen weten Vegeta een Goku de straal te stoppen. Buu herkent Vegeta meteen.

Dende geneest Tien. Tien vraagt waar Goku is, en Dende legt uit dat Goku is vertrokken met Instant Transmission. En Buu is hem gevolgd.

Het gevecht tussen Vegeta en Goku gaat door. Vegeta zegt dat hij niet weer zal falen en hij valt weer aan. Buu doorstaat echter al zijn aanvallen. Vegeta probeert dan het 1 en ander met schoppen te bereiken, maar Buu voelt er niet veel van en slaat Vegeta neer. Buu pakt Vegeta dan vast. Goku komt dan in actie en slaat Buu zodat Vegeta weer los komt. Vegeta wil echter niet dat Goku hem helpt. Vervolgens vallen Goku en Vegeta tegelijk aan.

Goku zegt dat er maar 1 ding op zit, omdat ze hem op deze manier niet kunnen verslaan. Goku vraagt zich af waarom Vegeta zo boos is. Goku vraagt de hulp van Vegeta om Buu te verslaan. Vegeta legt uit dat Goku de Super Saiyan 3 verborg tijdens hun gevecht, zodat hij nog kon geloven dat kon winnen. Vegeta is daar erg kwaad over en wil niets met Goku te maken hebben.

Buu valt dan weer aan, en Goku en Vegeta moeten de aanvallen zien te ontwijken. Dat lukt redelijk, maar wel met de grootste moeite. Goku en Vegeta belanden weer op de grond en zijn geen Super Saiyan meer. Goku probeert Vegeta dan nog 1 keer over te halen. Goku vertelt dat iedereen dood is, ook Bulma. Ze zijn allemaal deel van Buu geworden. Nu moeten ze een nieuw ras starten, net zoals vroeger de Saiyans. Maar dat kan alleen als ze winnen, en dat kan alleen maar door fusie. Vegeta vraagt hoe hij weet dat de fusie genoeg zal zijn. Goku zegt dat hij dat niet weet, maar dat het de enige kans is. Buu valt dan weer aan, en Vegeta vraagt de oorbel. Vegeta doet de oorbel in zijn rechter oor. Goku legt nog even snel uit dat ze voor altijd gefuseerd zullen blijven. Vegeta is niet echt blij met de late komst van dat nieuws, maar hij doet toch snel zijn oorbel in. Dan fuseren ze, en er is een nieuw persoon ontstaan...

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.