Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Old Buu Emerges

Goku begrijpt niet waarom hij nu niet genoeg opgeladen is. Hij heeft genoeg tijd gehad denkt hij. Vegeta wordt ondertussen nog steeds in elkaar geslagen door Kid Buu. Kid Buu verlengt zijn arm en wikkelt Vegeta helemaal in. Vervolgens slaat hij hem op de grond.

Supreme Kai wil terug naar Aarde gaan, om mee te vechten om zo Goku meer tijd te geven om op te laden. Dende wil ook mee om eventueel mensen te kunnen genezen. De oude Supreme Kai zegt dat ze niet moeten gaan, omdat Goku dan ook op hen moet letten. Hij vindt dat ze het aan Goku en Vegeta over moeten laten.

Vegeta wordt ondertussen helemaal heen en weer gesmeten en geslagen. Vegeta wordt even met rust gelaten en beveelt Goku om aan te vallen. Vegeta wordt dan weer opgepakt, en Kid Buu dreigt hem dood te schieten. Dan staat Mr. Satan op, en zegt dat hij wel aan zal vallen als Goku het niet doet. Kid Buu laat Vegeta vallen en keert zich tot Mr. Satan. Mr. Satan daagt Kid Buu uit. Dan valt Kid Buu aan. Net voordat hij Mr. Satan wil slaan duikt Mr. Satan in elkaar en biedt zijn excuses aan. Ondertussen ontwijkt hij ook alle aanvallen van Kid Buu. Dan grijpt Kid Buu ineens naar zijn hoofd, alsof hij enorme hoofdpijn heeft. Wanneer het voorbij is spuugt Kid Buu iets uit.

Het blijkt Majin Buu, de dikke, te zijn. Mr. Satan rent naar Buu toe, om te zeggen wie hij is. Mr. Satan smeekt Buu om te vechten. Wanneer Buu niet reageert, wordt hij woest. Mr. Satan daagt Kid Buu weer uit, maar die trekt zich nu nergens meer iets van aan. Dan valt Mr. Satan aan, zonder veel resultaat. Kid Buu voelt er eigenlijk niets van. Vervolgens deelt Kid Buu een klap uit, recht op de neus van Mr. Satan. Mr. Satan rent weg, en zegt tegen Kid Buu dat dit zijn laatste kans is. Dan valt Kid Buu aan, maar vlak voordat hij aan Mr. Satan kan komen komt de dikke Buu even om de hoek kijken.

Vegeta vraagt aan Goku hoe lang het duurt om nog op te laden. Goku vertelt dat hij bijna klaar was, maar dat zijn krachten nu weer weg beginnen te slippen. De goede Buu valt Kid Buu dan aan. Opeens transformeert Goku terug naar zijn normale vorm. Kid Buu valt dan aan en schiet het hoofd van Buu eraf. Maar Buu laat het gewoon weer aangroeien.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.