Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Earth Reborn

Buu en Kid Buu zijn nog steeds in gevecht. Goku vertelt dat hij niet op volledige kracht kan komen in deze wereld. Kid Buu pakt Buu bij zijn nek, en dan wil Mr. Satan meehelpen. Hij slaat Kid Buu, maar veel helpt het niet. Buu weet zichzelf van Kid Buu te bevrijden en valt zelf aan. Dan schiet Kid Buu weer het hoofd van Buu eraf. Maar wederom laat Buu zijn hoofd weer aangroeien.

Vegeta denkt even na en schreeuwt dan dat hij Dende en de Supreme Kai wil spreken. Hij beveelt hen naar de nieuwe planeet Namek te gaan en de Dragonballs te vinden. Dende, de Supreme Kai en de doude Supreme Kai gaan naar Namek toe. Goku vraagt wat Vegeta van plan is. Vegeta vindt dat de Aarde zichzelf nu wel eens mag redden.

Dende vindt het prachtig om weer thuis te zijn en hij is al opgewacht door de Nameks. Dende vertelt dat hij de Dragonballs wil gebruiken. Eerst wordt Dende voor de gek gehouden, maar dan laten de Nameks zien dat ze de Dragonballs al verzameld hebben.

Dende laat Vegeta weten dat ze de Dragonballs al hebben, en hij vraagt naar de wensen van Vegeta. Vegeta zegt dat hij de planeet Aarde helemaal wil herstellen naar haar oude vorm. De 2e wens is dat iedereen die sinds de morgen van het World Tournament is gedood tot leven komt. Dende beseft dan dat Porunga maar 1 iemand per wens tot leven kan wekken. Mori, de leider van de Nameks, vertelt dan dat de Dragonballs wat veranderd zijn waardoor hij oneindig veel doden per wens levend kan maken.

Mori laat Porunga dan verschijnen. Dende doet de eerste wens, en laat de Aarde terugwensen. Porunga zegt dat het een moeilijke wens is, maar dat de Aarde weer hersteld zal worden. Vervolgens wenst Dende dat iedereen die gedood is sinds Babidi arriveerde op Aarde, tot leven gewekt moet worden, behalve de hele slechten.

Buu en Kid Buu zijn nog in gevecht. Mr. Satan probeert te helpen, maar zoals altijd kan hij niets doen. Dan maakt Kid Buu van zijn hand een bal, en gebruikt die om Buu mee aan te vallen. Vegeta en Goku merken dat Buu snel zijn krachten verliest. Vegeta vraagt hoe het met de mensen gaat. Porunga zegt dan dat iedereen weer levend is. Vegeta is ook weer levend. Op Aarde wordt ook feestgevierd. Piccolo, Gohan, Trunks en Goten zijn ook weer levend. En ook iedereen bij Kami's Lookout is weer terug. Goku vraagt dan wat Vegeta voor plan heeft. Vegeta zegt dan dat het tijd is voor de Spirit Bomb.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.