Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Call to Action

Op Aarde moet iedereen nog even beseffen wat er is gebeurd. Goku vraagt zich af waarom Vegeta de Spirit Bomb wil gebruiken, maar beseft dan dat Vegeta de energie van de Aardbewoners wil gebruiken om Kid Buu te verslaan. De dikke Buu kan ondertussen al helemaal niets meer terug doen, en wordt helemaal in elkaar geslagen door Kid Buu.

Vegeta zegt tegen de Supreme Kai dat het telepatisch met de hele Aarde wil spreken. Maar hij weet niet hoe dat moet. King Kai luistert ook mee en zegt dat hij het wel kan regelen. Hij zegt dat Vegeta nu al kan beginnen met praten. Vegeta legt uit dat er rare dingen zijn gebeurd de laatste tijd en dat de Aarde vernietigd was door Buu. Hij verzekert de mensen dat het geen droom is. Hij legt uit dat een paar mensen Buu aan het bestrijden zijn, maar dat ze extra hulp nodig hebben. Hij vraagt de mensen om hun handen in de lucht te steken om zo wat energie wat af te geven om zo Buu te verslaan.

Goku vliegt dan de lucht in en sterkt zijn handen de lucht in om alle energie op te kunnen vangen. Gohan doet zijn handen in de lucht, en Goten, Trunks en Piccolo volgen. De Spirit Bomb begint te groeien. Het is al een best grote bal, en dat is alleen maar van 4 personen. De mensen op Kami's Lookout volgen met het geven van hun energie. De Spirit Bomb groeit weer een beetje aan.

King Kai zegt dat de Spirit Bomb veel groter zou zijn als alle mensen op Aarde hun energie zouden hebben afgegeven. Kid Buu en Buu zijn nog steeds aan het vechten, en het lijkt erop dat Kid Buu probeert de planeet vernietigen. Vegeta denkt dat Buu dood is, maar hij verschijnt weer. Buu komt terug in 4 stukken, en samen slaan ze Kid Buu in elkaar. Goku zegt dan dat de Spirit Bomb niet groter wordt. Vegeta hoort dan dat iedereen aan het twijfelen is of ze hun handen wel in de lucht moeten steken. De Aardbewoners geloven niets van het verhaal van Vegeta.

De 4 Buu's zijn Kid Buu nog steeds aan het slaan. Dan heeft Kid Buu er genoeg van en ontsnapt. De 4 Buu's zijn helemaal in elkaar verdraaid. Dan valt Kid Buu aan met gevolgd dat Buu weer 1 Buu is. Dan is de energie van de dikke Buu helemaal op, en kan hij niet meer aanvallen.

Vegeta wil Buu helpen, maar King Kai zegt dat hij nog een keer de Aarde moet toespreken om de mensen te overtuigen. Vegeta probeert nog een keer alles uit te leggen. Maar nu negeren ze Vegeta zelfs. Het dagelijks leven gaat gewoon door.

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

Affiliates
- Dragonball Paradijs

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.