Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

  Spirit Bomb Triumphant

Spirit Bomb Triumphant

Goku wil de spirit bomb op Buu afvuren maar eerst wil hij dat Vegeta weg gaat omdat hij hem anders ook vernietigd. Vegeta heeft alleen geen energie meer over omdat Buu hem erg heeft verzwakt. Vegeta wil dat Goku de spirit bomb wel gooit omdat het om het belang van het universum gaat. Goku blijft echter bij zijn mening en blijft wachten tot dat Vegeta weg is. Buu maakt gebruik van dit meningsverschil en schopt meerdere keren tegen Vegeta aan.

Als Buu hier genoeg van heeft vuurt hij een stuk of 10 energy blastís op Goku af. Alle energy blastís raken goku omdat Goku bang is om de spirit bomb te verliezen. Dan gooit Buu een grote energy bal naar Goku, maar Goku teleporteerd en raakt daardoor de spirit bomb bijna kwijt.

Maar dan komt Fat Buu ineens te voorschijn hij pakt Kid Buu en daardoor kan hij zich niet meer bewegen. Fat Buu roept tegen Hercule dat hij hem moet pakken, maar Hercule weet niet over wie hij het heeft. Opeens ziet hij Vegeta liggen en pakt hem op en rent weg. Kid Buu heeft zich weten los te maken en slaat Fat Buu naar een berg. Nu de weg vrij is kan Goku de spirit bomb op Kid Buu afvuren. Goku gooit de spirit bomb op Buu af en even lijkt het er op dat Buu verslagen is. 

Maar omdat Goku verzwakt is kan hij Buu niet vernietigen en duwt Buu de spirit bomb terug. Vegeta vraagt aan Hercule of hij de mensen wil vragen om nog meer energie te geven. King Kai is hier tegen, want de mensen zijn nog niet hersteld van de eerste keer en anders zou het hun levensenergie kosten.

Hercule denkt dat het de juiste oplossing is, maar hij kan het niet doen omdat hij al een oplichter is. Vegeta maakt het niks uit omdat hij de mensen en de planeet aarde heeft terug gewenst.

Dat brengt hem op een idee om de 3e weg te gebruiken om Gokuís kracht weer normaal te maken. Onder tussen duwt Buu de spirit bomb steeds sneller terug naar Goku. Dan doet hij een energy blast op de spirit bomb waardoor hij razend snel op Goku af vliegt. Dan krijgt Goku telepathisch van Dende door dat zijn kracht weer normaal is. Goku wordt een super saiyen en duwt op het laatste nippertje de spirit bomb terug. Goku zegt dat hij zou willen dat Buu weer aardig was en dan gebruikt hij al zijn kracht en duwt de spirit bomb naar Buu. Nu kan Kid Buu de spirit bomb niet tegen houden. Buu is verslagen!

Gesshreven door Robert-Jan

Terug

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.