Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Locaties - Afterlife

Dai Kaio's Planet / Afterlife Tournament Ring

Trainer: Grand Kai ("Dai Kaio")
Stijl: Onbekend

Geschiedenis: Tijdens de Cell Games ziet Cell dat de enige manier om Goku te vernietigen is zichzelf te laten ontploffen.  Op het moment dat het gaat gebeuren transpoteert Goku Cell naar King Kai's planeet, en King Kai's planeet ontploft, samen met Goku en King Kai. Gohan verslaat Cell, en King Kai vertelt aan Goku over een speciale training bij het hoofd Kaio; the Grand Kai. Op Dai Kaio's planeet vinden ze Dai Kaio's huis (groot) King Kai (wie de North Kaio is) wordt uitgedaagd door andere Kaio's. Goku, die altijd klaar staat voor een gevecht, accepteert het gevecht. Het gevecht vindt plaats in een speciale Tournament Ring, waar iedereen kan vechten tegen hun tegestanders. Goku heeft geen problemen om te winnen, maar hij valt tegen een erge tegenstander: Pikon ("Paikuhan"). Pikon kan Goku tijdens het gevecht goed aan, zelfs wanneer hij super-saiyan wordt. het eind op een gelijk spel: beide spelers worden gediskwalifiseerd omdat ze het plafond van de ring hebben aangeraakt.

Training Methodes: Onbekend
Wie heeft er hier getraind?: Goku, Pikon en andere vechters tijdens het Afterlife Tournament ("Anoyoichi Budoukai")

Home For the Infinite Losers (HFIL) / Hell

Trainers: Goz en Mez
Stijl: Onbekend

Geschiedenis: Wanneer Goku sterft in het gevecht tegen Raditz gaat hij naar King Yemma's Checkin. King Yemma beslist dat Goku zijn lichaam mag houden omdat hij de aarde heeft gered. Goku hoort over een speciale training bij een man genaamd King Kai op het einde van de Snake Way. Onderweg valt hij naar beneden en belandt hij in HFIL. Daar ontmoet hij twee ogres, Goz and Mez, die hem trainen en terug helpen naar de Snake Way. Later in Dragonball Z gaan Goku en Pikon naar HFIL om de vrede te herstellen: Frieza, King Cold, Cell en de Ginyu Force (zonder Kapitein Ginyu die nog altijd op aarde is in de vorm van een kikker) die de plaats hadden overgenomen. HFIL wordt nog verschillende keren gezien. Bijvoorbeeld, Vegeta komt er terecht wanneer hij sterft tijdens de Buu Saga.

Training Methodes: Spelen met ogres
Wie heeft er hier getraind?: Goku, Vegeta

King Kai's Planeet

Trainer: King Kai
Stijl: Kaio Art
Geschiedenis: King Kai is de Kaio van de Noord Galaxy, hij is een gevechtsmeester. King Yemma was de eerste die werd getraind door King Kai 10 000 jaar geleden. Goku gaat via de Snake Way naar King Kai's Planeet voor zich voor te bereiden voor het gevecht tegen Vegeta en Nappa.

Training Methodes: Voor zover we weten is deze training alleen voor de aardbewonders gebruikt. Maar eerst moesten ze allemaal King Kai aan het lachen krijgen. Dan moesten ze proberen zijn aap Bubbles te vangen in 10x meer zwaartekracht dan op aarde. Dit was om hun snelheid te bevorderen. Daarna, moesten ze Gregory proberen te slagen met een hamer. Een grote insect die nog sneller is dan Bubbles. Dit is natuurlijk ook om hun snelheid op te bouwen. Eens dat was gedaan, heeft King Kai Goku Kaio Stijl geleerd. King Kai heeft Piccolo, Yamcha, Tien, en Chaozu getraind. Maar hij heeft alleen Goku de Kaio Stijl geleerd.

Technieken:
Kaioken: Wanneer Goku dit gebruikt gaat zijn snelheid en kracht omhoog.
Genki Dama ('Spirit Bomb'): Een grote energy bol waar al de "spirits" van heel de planeet in zitten.
Wie heeft er hier getraind?: King Yemma, Olive, Goku, Piccolo, Tien, Yamcha en Chaozu

Snake Castle

Geschiedenis: 261 B.C.: King Yemma reist op de Snake Way om naar King Kai te gaan. Op zijn weg, ontmoet hij Princess Snake en ze wordt verliefd op hem.

Op zijn weg naar King Kai's Planeet, komt Goku een kasteel tegen en hij denkt dat King Kai hier woont. Hij gaat dichterbij het kasteel en wordt in een slangenhoofd gezogen.Goku ontmoet er Princess Snake. Maar Goku denkt dat ze King Kai is en daarom blijft hij bij haar. Snake geeft  eten aan  Goku, en geeft hem een bad. Goku denkt dat dit allemaal behoord bij King Kai's training. Maar in werkelijkheid is zij en al haar volgelingen grote slangen. Goku komt daar snel achter en probeert te ontsnappen. De Princess transformeert en gaat achter Goku aan. Maar Goku zorgt ervoor dat Princess Snake in knoop geraakt.

Snake Way

Geschiedenis: De Snake Way is de verbinding tussen de Earth's Afterlife Checkin station (King Yemma's) en King Kai's Planeet die ongeveer 15 000 km lang is. Maar als je eraf valt beland je in de HFIL. Princess Snake's kasteel is ook op de Snake Way om voorbijgangers als prooi te gebruiken. Alleen King Yemma ("Enma Daiou") en Goku (en misschien Olive/Olibu) hebben het gehaald tot het einde.

Goku wil naar King Kai gaan via de Snake Way om te gaan trainen bij hem. Normaal zou het jaren duren om er te geraken. Maar zijn  tijd is beperkt. Want Vegeta en Nappa zijn onderweg naar de aarde. Maar onderweg valt hij eraf en belandt hij in HFIL. Hij komt terug op de Snake Way, en hij wordt gevangen genomen door princess Snake, hij ontsnapt en komt dan uiteindelijk na enkele maanden bij King Kai.

Wie heeft er hier getraind?: King Yemma, Goku

Yemma's place / Earth afterlife checkin station

Geschiedenis:  Hier worden de mensen van de aarde beoordeeld door King Yemma, hij beslist of ze naar de HIFL of de hemel mogen gaan. Normaal moeten de mensen hun lichamen afgeven maar Yenma maakt een uitzondering bij Goku omdat hij de aarde gaat redden. Hij vertelt aan Goku over een training bij King Kai. Later in de serie zijn we  King Yemma opnieuw: wanneer Vegeta is verslagen door Buu, geven hij en Baba Vegeta zijn lichaam terug.

King Yemma wordt ook gezien in DBZ movie #12, wanneer de soul washing machine in de afterlife kapot is en and Demon lord Janemba de afterlife overneemt. Paikuhan, Goku en Vegeta (als Vegetto)  vernietigen Janemba. En brengen weer vreden in de afterlive.

Wie heeft er hier getraind?: King Yemma

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.