Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Het verhaal

Dragonball:

Ergens diep in de bossen woont een jongen genaamt Goku. Hij doet er alles aan om de dragonball van zijn overleden opa te beschermen. Maar op een dag wordt zijn rust verstoord door Bulma. Een meisje die op zoek is naar de zeven dragonballs. Als alle zeven dragonballs zouden zijn verzamelt zou er een draak kunnen worden opgeroepen. Die zou namelijk een wens kunnen vervullen. Daarom besluit Goku samen met Bulma op zoek te gaan naar de dragonballs en zo begint het avontuur. Samen met Master Rochi, Krillin, Yamcha en vele andere personage's zullen ze vele bruggen moeten overwinnen om de rust op aarde te laten terugkeren.

Dragonball Z:

Goku leeft samen met zijn vrouw Chi-Chi, zijn zoon Gohan en zijn vrienden vredig op aarde. Totdat Radditz, een Saiyan, arriveert op aarde. Hij verstoort de rust. Piccolo vertelt over de dragonballs en dat wordt doorgezonden naar Vegeta en Nappa. Deze horen dit en zo is alles bekend over de dragonballs en wat ze kunnen. Het hele verhaal draait om de dragonballs, en om die in handen te krijgen. In het begin willen de slechten de dragonballs hebben om onsterfelijk te worden, maar de goeden overwinnen altijd. Op een gegeven moment heeft Goku zoveel vijanden gemaakt, dat de aarde constant in gevaar is. Vooral door Frieza, Vegeta, de androids en Cell,... De saiyans en de Z-vechters doen er dan alles aan om de aarde te redden.

Dragonball GT:

Het begint allemaal wanneer Goku en Ubuu, nu een sterke jonge tiener, aan het trainen zijn op de Lookout. Even later duikt er een oude bekende op, genaamd Pilaf. Hij wilt namelijk een wens doen met de Black Star Dragonballs (deze zijn sterker dan de gewone want ze zijn namelijk gemaakt voordat Piccolo en Kami opgesplitst waren, dus deze hebben meer kracht). Maar Pilaf verspreekt zich en heeft per ongeluk gewenst dat Goku weer jong wordt. Later spreekt King Kai tot Goku en vertelt dat de planeet waarop de wens is gewenst binnen een jaar zichzelf vernietigt als de Black Star Dragonballs niet binnen het jaar terug bij elkaar worden gebracht. Maar er is een probleem. De dragonballs hebben zich namelijk verspreid over heel het universum ....

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.