Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Medewerkers
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Saga's
- Het verhaal

Informatie
- Dragonballs
- Fusies
- Heelal
- Karakters
- Powerlevels
- Wensen
- Plaatsen
- Afterlife
- Aanvallen
- Androids
- Majin
- Aura
- Blackmist
- Doden
- Saiyanstaart
- Trainers
- Training
- Items
- Saiyan?

Vormen
- Saiyans
- Frieza
- Cell
- Buu
- Fusies

Plaatjes
- Plaatjesarchief (tip)
- Fanart

PlayStation
- Final Bout
- Budokai
- Budokai 2

GameBoy
- The Legacy of Goku
- The Legacy of Goku 2
- Collectible Card Game
- Taiketsu

GameCube
- Budokai

Ruilkaarten
- Saiyan Saga
- Frieza Saga
- Trunks Saga
- Android Saga

Online games
- Schuifpuzzel
- Woordzoeker
- Memory

Interactief
- Bereken je powerlevel

 

Wensen

Op deze pagina kun je alle wensen terugvinden die vervuld zijn in de Saiyan Saga t/m de Cell Saga.

Wens 1
De eerste wens wordt door Master Roshi gedaan. Op zijn eigen eiland wenst hij met de Shenron van Kami Goku terug uit de dood.

Wens 2
Op Namek wordt Piccolo tot leven gewenst. Krillin heeft de wens bedacht, en Dende vertelt de wens in de Namek-taal aan Porunga van Guru.

Wens 3
Piccolo wordt nadat hij tot leven is gewenst naar Namek gewenst. Net zoals bij de tweede wens vertelt Dende de wens aan Porunga.

Wens 4
Op Aarde vindt Mr. Popo de laatste Dragonball en op verzoek van King Kai worden alle mensen die gedood zijn door Frieza en zijn mannen tot leven gewenst. Kami's Shenron heeft moeite met de wens, maar hij kan hem vervullen.

Wens 5
Dende krijgt de opdracht van Guru om naar Porunga te vliegen en een wens te doen. Dende gaat erheen, maar Frieza is hem te snel af. Frieza vraagt de draak om onsterfelijkheid maar dan doet Dende snel zijn wens maar dan in de Namek-taal, want dat moet. Iedereen op de planeet Namek wordt naar Aarde gewenst behalve Frieza en Goku.

Wens 6
Op Aarde worden een aantal wensen gedaan nadat Goku Frieza verslagen heeft. Eerst wordt Krillin naar het energiepunt van de Aarde gewenst. Deze wens wordt vervuld in de tuin van de familie Briefs door Muri's Porunga.

Wens 7
Na de 6e wens volgt automatisch deze wens: Krillin wordt tot leven gebracht.

Wens 8
Na de 7e wens volgt de wens waarmee Yamcha levend wordt gewenst.

Wens 9
Een Namek-jaar later wordt Chao-Su teruggewenst.

Wens 10
Vervolgens wordt Tien teruggewenst.

Wens 11
De Nameks nemen afscheid van de mensen op Aarde omdat ze een nieuwe planeet hebben gevonden om verder te gaan met hun leven. Ze worden door de draak getransporteerd naar de nieuwe planeet Namek.

Wens 12
Na de Cell Games wordt door Yamcha iedereen teruggewenst die door Cell is gedood. De Shenron van Dende vervult deze wens, en helaas kan Goku niet terugkomen omdat hij al een keer is teruggewenst.

Wens 13
Nadat wens 12 is vervuld kan er nog een wens worden vervuld. Niemand weet er 1 maar dan heeft Krillin toch een wens. Hij wil dat Android 17 en 18 normale mensen worden. De draak kan deze wens niet vervullen omdat hij daar de krachten niet voor heeft. Krillin komt dan met een andere wens: hij wil dat de explosieven uit de lichamen van Android 17 en 18 worden gehaald. De draak kan deze wens wel vervullen.

Wens 14
Bulma en de anderen hebben in de Majin Buu Saga de Dragonballs verzameld en ze staan bij Capsule Corp. Vegeta heeft eerder die dag veel mensen in het stadion vermoord en die gaan ze terugwensen. Bulma weet niet precies meer wat ze moet zeggen en dan zegt Yamcha snel dat ze iedereen tot leven willen brengen die vandaag zijn vermoord, behalve de hele hele slechte. De 15e wens kan net op tijd door Goku gestopt worden omdat hij nog een wens over wil houden.

Wens 15
Op de nieuwe planeet Namek is Porunga opgeroepen in de Kid Buu Saga. Kid Buu heeft de Aarde vernietigd, maar wordt met deze wens weer teruggewenst.

Wens 16
De 2e wens die Dende doet is het terugwensen van alle Aardbewoners. Omdat iedereen is gedood door Buu, wordt iedereen teruggewenst die gedood is sinds Babidi op aarde arriveerde.

Wens 17
De 3e wens die Dende doet het herstellen van Goku's kracht. Goku heeft namelijk geen kracht meer op de Spirit Bomb op Kid Buu te gooien.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen
- Plaatjesarchief

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.