Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

 

068 - The Destruction of Konoha Begins!

Het begint met een explosie. Sasuke, Kakashi-sensei en Guy-sensei kijken verschrikt op. Alle andere in het stadion liggen nog te slapen. Net als kakashie en guy-sensei naar de Hokage willen gaan, springen de ANBU leden er al heen. Bovenin de toren bij de rookwolk vraagt Hokage aan Kazekage wat er de bedoeling mee is. Als Kazekage niet antwoord, weet Hokage het; ze willen het dorp van Konoha vernietigen. Even later zie je de 2 partners van Gaara naar het veld 'vliegen'. Ondertussen zijn er 8 ANBU leden op het dak bij Hokage sama geland. 4 van de ANBU leden moeten de 'feudal lords' beschermen terwijl de andere 4 Hokage gaan helpen. Als de 4 overgebleven ANBU leden zich omdraaien komen 2 Sand Ninja uit de rook vliegen. De leider van de ANBU leden doodt ze makkelijk. In de rook zie je een Jounin, die wordt vermoord. Maar voordat hij word vermoord zei hij nog tegen Hokage dat hij moest vluchten. Maar voordat Hokage dat kon doen pakte Kazekage hem vast en drukte een soort mes tegen zijn nek aan. 

Daarna vliegen 4 Sound Ninja in een vierkant rond Hokage en Kazekage. Nadat ze wat afgekibbeld hebben maken ze een soort van muur om hun heen. Als de ANBU leden erop af willen gaan en 1 raakt het veld aan, staat hij in de fik en valt neer op het dak waar hij afbrand. De overige 3 ANBU leden landen op het dak. Ondertussen zijn we terug bij Kakashi en Guy-sensei die weer naar Hokage willen gaan. Voordat ze dat kunnen doen landen er 4 Ninja's en 1 vermomde ninja, die alle mensen in slaap heeft gebracht. Voordat we weten wat ere verder gebeurt zijn we weer op het dak bij Hokage en Kazekage. Hokage had niet verwacht dat de Sand ninja's hun zouden verraden. Kazekage zegt dat een vredescontract niet meer is als een camoeflage om je tegenstander te 'relaxen'. Wanneer hokage vraagt of hij een oorlog wilt starten en als Kazekage daarna 'ja' zegt, zegt Hokage dat je conflicten moet vermijden en een oplossing te zoeken door te vergaderen. Als Hokage zegt dat het nog niet te laat is om te stoppen, lacht Kazekage. Hij zegt: 'Mischien als je oud wordt, raak je gewend aan vrede, Sarutobi-sensei'. Hokage kijkt verschrikt op.

We gaan naar 2 wachters die nog niks in de gaten hebben. 1 van de wachters klaagt dat ze pech hebben dat ze op deze dag als wachtposten zijn geplaatst, want hij wou het Chuunin Exam zien. Dan zegt de andere wachter dat hij niet moet klagen omdat de Chuunin Exam 2 keer per jaar worden gehouden en hij nog genoeg Chuunin Exams kan zien. Als de andere wachter zegt dat hij het wilde zien omdat 'de jongen van de Uchiha clan meedoet' volgt er een explosie en ze kijken verschrikt op. Ze zijn een rookwolk uit het bos komen. Daar zijn de 6 ninja's klaar met het oproepen van een driekoppige slang. De slang valt aan op de muren rond Konoho terwijl 1 van de wahcters tegen de andere wachter zegt dat hij Hokage moet waarschuwen. Als de slang het dorp binnen willen dringen wordt hij tegengehouden door 3 Konoha ninja's. Wat zo ook proberen niets lijkt te werken en de slag dood 1 Konoha ninja. Een andere ninja wilt weg vliegen maar iemand gooit 3 'messen' in zijn rug. Het zijn de Sand ninja's. 

We zijn weer terug bij het gevechtsveld waar Gaara Sasuke wilt aanvallen. Zijn broer en zus gaan voor hem staan en zeggen dat het geen nut meer heeft om nu met hem te vechten. Gaara duwt zijn broer aan de kant en loopt naar Sasuke toe. Dan komt een Sand Ninja eraan en vraagt wat hij aan het doen is omdat de missie al begonnen is. Dan krijgt Gaara weer hoofdpijn. Dan land een Konoha ninja voor Sasuke. Terwijl Sasuke vraagt wat er aan de hand is wordt de hoofdpijn van Gaara erger. De wond is erger dan de Sand ninja dachten, en hij heeft het meeste van zijn 'Chakra' gebruikt. Daarom kan hij 'het' niet gebruiken. Omdat Gaara het 'succes' is van de Sand ninja's moet hij vechten koste wat het kost. Daarom moeten Gaara z'n broer en zus hem weg naar een plek om zijn wonden te verzorgen. Ze accepteren het en vragen wat hij zal doen. Hij zou met de andere ninja's op het veld afrekenen. De Konoha ninja die nog altijd voor Sasuke staat is het daar niet mee eens. Hij vraagt of Orochimaru de 'bedenker' van het plan, terwijl Gaara en zijn broer en zus wegvliegen. De sand nija zegt dat hij het niet weet maar, dat ze er nu nog van moeten genieten. Dan zegt de Konoha ninja tegen Sasuke dat het examen hier eindigt en dat hij al op het Chuunin level is. Hij moet Gaara en de andere achtervolgen en ze doden. Sasuke rent weg, maar de andere sand ninja gooit messen naar hem, maar de jounin van Konoha houd die tegen met zijn eigen messen en z kan Sasuke ontsnappen en achter Gaara aan gaan. 

We zijn weer terug bij op het dak bij Hokage en Kazekage. Kazekage zegt dat hij Sasuke wilde 'stelen' maar dat niet lukte. Alles gaat dus niet volgens plan. Hokage heeft door dat hij en Konoha en Sasuke wil. Kazekage zegt dat hij door zijn 'ontwetenheid' hij Konoha naar zijn einde heeft gebracht. Als Hokage zegt dat je het resultaat niet weet totdat het eindigt trekt Kazekage zijn masker af. Het is Orochimaru. Hokage dacht al dat zo'n dag zou komen, maar dat hij het niet zo makkelijk zou opgeven. Orochimaru zei dat hij eerder een vijfde Hokage moest aanwijzen, omdat hij hier zou sterven. 

We gaan naar een ninja school waar kinderen rondjes aan het lopen zijn en een leraar die niet op zit te letten. Hij vraagt zich af hoe het Chuunin Exam verloopt. Hij vraagt zich af of Naruto's gevecht al afgelopen is en hij hoopt dat hij wint.Daarna schreeuwt hij tegen zichzelf dat hij geen leerling meer mag aanmoedigen dan een andere. Maar als hij eerlijk is, wilt hij dat Naruto wint. Dan vraagt 1 van zijn leerlingen of hij bezorgd is over Naruto. 'Natuurlijk' zegt hij. Dan wordt de leraar boos en schreeuwt tegen de kinderen dat hij had gezegt dat ze 10 rondjes moesten rennen. een leerling zei dat ze dat al gedaan hadden terwijl hij zat te piekeren over Naruto. Dan merkt 1 van de leerlingen op dat er rook komt uit het stadion waar het Chuunin Exam wordt gehouden. Dan vraagt een meisje of ze ook het geluid van het oosten horen en daar zien we 7 ninja's staan. 1 van de ninja's vraagt of hij versterking moet roepen om Konoha aan te valen maar de leider wijst het af. Hij zegt dat het niet veilig is om iets te doen totdat je de situatie weet, en als Orochimaru erachter zit dat ze extra voorzichtig moeten zijn. Dan vraagt de andere ninja of Orochimaru ech zo gevaarlijk is. De ledier zegt dat hij 1 van de derde Hokage's studenten was. Hij vraagt waarom hij dan verbannen werd uit het dorp. De leider zegt dat lang geledn toen er een vierde Hokage aangeewezen zou worden, Orochimaru zei dat hij waardig genoeg was om de vierde Hokage te worden, maar hij werd afgewezen. Na een tijdje verliet Orochimaru het dorp en had een gevoel van misgunning tegen de derde Hokage omdat hij was afgewezen. Dan vraagt een andere ninja of hij handelt uit wraak en daarop zegt de leider dat dat de meest logische reden is. Toen de leider klein was en toen hij Orochimaru zag, dacht hij dat het geen mens was. Het was gewoon 'iets' dat de vorm van een mens had aangenomen, en dat hij gewoon eng was. De ninja begrijpt het. Dan komt een andere ninja verslag uitbrengen over de situatie in Konoha. Hij zegt dat de driekoppige slang bij de oostelijke poort is van Konoha, samen met ongeveer 100 Sand ninja. Ze zijn de Konoha ninja's aan het bevechten die als wachtposten waren opgesteld. De ninja's gaan naar de oostelijke poort. Ergens in het dorp van Konoha zien we de driekoppige slang alles verwoesten wat op zijn weg komt. Er zijn daar ook 4 Jounin level ninja's die met een vuurbal techniek de slang tegen willen houden, maar het maakt de slang alleen nog maar bozer. 

We komen aan bij Kakashi en Guy-sensei in het stadion. Guy-sensei zegt dat ze onvoorzichtig waren nu ze met zoveel mensen zijn. Dan merkt hij iets op in het veld waar de derde Hokage samen met Orochimaru staan. Ze zien alledrie (Kakashi en Guy-sensei en Sakura) Orochimaru in het veld. Sakura vraagt zich af waarom hij er weer is, en of hij weer achter Sasuke aan zit. Dan roept ze Sasuke's naam en kijkt in het veld, maar ze ziet dat Sasuke er niet is. Daarna word ze aangevallen door 2 Sand ninja's. Van schrik duikt ze in elkaar met haar handen over haar hoofd terwijl de ninja's haar aanvallen. De Sand ninja's worden gestopt door Kakashi-sensei. Sakura kijkt op en ziet Kakashi sensei die tegen haar zegt dat ze zo even moet blijven zitten omdat hij het aantal tegenstanders zal verminderen. De andere ninja's vallen aan en andere ninja's van Konoha houden ze tegen. 

We komen weer op het veld met de 2 ninja's van het Konoha en Sand dorp. Terwijl de andere ninja's van Konoha de ninja's van Sand tegenhouden staan zou lui tegen over elkaar, niks te doen. Hierna komen we weer terug bij Kakashi en Guy-sensei die bezig zijn om het aantal bijanden te verminderen. Guy-sensei zegt dat hij bezorgd is om de derde Hokage, maar Kakashi-sensei zegt dat de ANBU leden daar zich er mee gaan bemoeien, en dat de derde Hoakge niet zo snel zal verliezen.  Daar bij de Hokage en Orochimaru aangekomen lacht Orochimaru. Als Hokage opkijkt ziet hij dat Orochimaru tranen in zijn ogen heeft. De hokage vraagt dat hij zo blij is dat hij tranen laat vallen, of dat hij het hart heeft om het verdriet te voelen als hij de Hoakge vermoord, zijn meester. Orochimaru zegt nee en hij steekt zijn mes in zijn hand. Hij zegt dat hij gewoon slaperig was en dat hij nu eindelijk wakker is. Net zoals Hokage dacht. Orochimaru laat de Hokage los en loopt weg. Hokage zegt dat hij weet dat hij niet uit wraak handeld, en dat hij geen doen of motieven heeft. Orochimaru zegt daarop dat hij wel degelijk een doel heeft. Als hij het in woorden moet verklaren zegt hij dat hij van bewegende dingen houdt, en dat ze saai zijn als ze niet bewegen. 'Een windmolen die stil staat kan van tijd tot tijd leuk zijn om naar te kijken, maar meestal is het het niet eens waard om ernaar te kijken. Nu wil hij de windmolen laten draaien met de wind genoemd de 'vernietiging van Konoha'. De Hoakge zegt dat hij niets is veranderd. 

We zijn weer terug bij Kakashi en Guy-sensei die het aantal vijanden proberen te minderen, en het lukt hun aardig. Dan land Kakashi vlak voor Sakura. Hij zegt teegen Sakura dat hij blij is dat hij haar over 'Illusionary' technieken heeft geleerd tijdens de overlevingstraining en dat ze talent heeft op dat gebied. Ze moet de illusie techniek teniet doen en Naruto en Shikamaru wakker maken. Naruto zal zich verheugen op zijn eerste missie in een lange tijd. Kakashi zegt dat ze voorzichtig verder moeten gaan, en dat het een A-rank missie is, net zoals in het Country of Wave.

Geschreven door Gaara.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.